Elintarvikepäivä 2018

15.5.2018 – Messukeskus, Kokoustamo, Helsinki

Ammattilaisten koulutus- ja ajankohtaistapahtuma, jossa pureudutaan mm. lainsäädännön muutoksiin, tutkimukseen ja toimialojen yhteistyöhön, yritysten kasvuun, brändin rakentamiseen, hyönteisruokaan sekä biosideihin. Päivä huipentuu Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun voittajan julkistukseen.
Elintarvike ja Terveys-lehti mukana näytteilleasettajana tapahtumassa. Elintarvikepäivän järjestää Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö yhteistyössä Elintarviketeollisuusliiton kanssa.
Päivän tuotolla tuetaan elintarvikealan tutkimusta.

Lue lisää

Ateria 2018 – Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä

15.11.2018 – Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

Elintarvike ja Terveys-lehti toimii tapahtuman päämediayhteistyökumppanina.
Elintarvike ja Terveys-lehden 5/2018 teemanumero: Ammattikeittiöt, toimivat tilat, vaatetus ja varusteet on jaossa kaikille tapahtumaan osallistuville. Mainospaikkavaraukset  tähän lehteen 1.10.2018 mennessä!

Ateria-tapahtuma on suurtalouskeittiöalan ja julkisen sektorin maksuton, ammatillisen osaamisen superpäivä. Ateriassa vierailevat kunnan ruokapalvelujohtajat sekä ruokapalvelujen hankinnoista vastaavat päättäjät sekä ravitsemusasiantuntijat. Ateria on alan toimijoiden yhteinen kontaktifoorumi, jossa ruokapalveluvastaavat ja asiantuntevat palvelutarjoajat kohtaavat toisensa.

 

Lue lisää