Elintarvike ja Terveys-lehti – Irtonumero

Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien.

Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta.

Elintarvike ja Terveys-lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset.

10.00
This field can't be Empty

Share

Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy

Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.