• ISBN: 978-952-9637-59-1
  • Julkaisuvuosi: 2017
  • Painos: 19. painos
  • Tekijä: Tapio Välikylä, Sara Syyrakki
  • Hinta: 18.00 (sis. alv. 10 %). + toimituskulut

Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet

– perusopas elintarvikehygieniasta
(19. painos ilmestynyt 6.9.17)
Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja  tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun pellolta pöytään. Oppaan teksti on helppotajuista ja  kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen ja materiaaliksi hygieniapassin suorittamiseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön.  Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.

Sisältöä mm.:
– elintarvikehygienia ja elintarvikehygieeniset riskit
– elintarvikkeiden hygieeninen käsittely
– ruokamyrkytykset
– elintarviketyöntekijä ja hygienia
– toimijan vastuu
– siivous ja puhtaanapito
– omavalvontasuunnitelman sisältö
– ilmoitusmenettely
– jätehuolto
– Oiva -järjestelmä

18.00

Share

Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy

Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.