Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat/Ympäristöpalvelut, Ympäristöterveysyksikkö

YMPÄRISTÖTARKASTAJAN VIRKA

Haku päättyy 12.07.2018 klo 16.00

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus
Ympäristöterveysyksikkö vastaa terveydensuojelulain mukaisista valvonta- ja asiantuntijatehtävistä sekä tupakkatuotteiden ja nikotiinivalmisteiden valvonnasta.

Haemme joukkoomme YMPÄRISTÖTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat terveydensuojelulain mukaiset asumisterveyden neuvonta- ja valvontatehtävät sekä mahdollisesti myös tupakkalain mukaisten asuntoyhteisöjen tupakointikieltohakemusten käsittely ja kieltojen valvonta. Asumisterveyteen liittyvissä tehtävissä käsitellään mm. asuntojen sisäilman laatua ja ilmanvaihtoa, home- ja kosteusvaurioita sekä meluasioita. Tehtäviisi kuuluu myös tarkastuksia ja mittauksia, asiakirja- ja päätösvalmistelua sekä yhteydenpitoa mm. asukkaisiin ja kiinteistöjen omistajiin.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelut. Seuraathan sähköpostiasi, sillä sinulle saattaa tulla kutsu videohaastatteluun. Vastausaikaa on muutama päivä.

Kelpoisuusehto: Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava, esimerkiksi insinööri (AMK). Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta viranomaistehtävään. Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, riittävän englannin kielen taidon ja ajokortin.

Palkkaus: 3 066,60e/kk
Työaika: 36 h 45 min/vko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työpaikan osoite: 00790 Viikinkaari 2a

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Päivi Vepsäläinen, 09 310 64323, paivi.vepsalainen@hel.fi, 040 334 1644 (tiedustelut ajalla 13.–20.6.2018) tai yksikön päällikkö Pertti Forss, 09 310 32002, pertti.forss@hel.fi, 050 558 5418.

Haku päättyy 12.07.2018 klo 16:00. Työavain 6-176-18.
Virkaa haetaan osoitteessa: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus?id=6-176-18

Lisätietoa: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.