Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy
Hyvää_Kesää_2016

Etsi sivuilta:

Koulutukset

SYKSY 2016

8.9.2016 Lähijohtaminen – esimiehenä ruokapalvelussa
– esimiestyön haasteet ja painopisteet
Ravintola Turengin Asema, Turenki
Koulutuksen hinta 280,- +ALV. (24%), sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, kahvit ja lounaan.
Koulutuksen järjestäjä: Elintarvike ja Terveys-lehti
Ohjelma
Ilmoittautuminen


Ympäristöterveydenhuollon alueelliset koulutuspäivät

Pohjoinen Suomi 20.–21.9.2016, Break Sokos Hotel Eden, Oulu. Ilmoittautumiset 2.8.2016 mennessä.
Eteläinen Suomi 11.–12.10.2016, Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa. Ilmoittautumiset 23.9.2016 mennessä.
TEVAohjelma 2016   Alueelliset ohjelma yleinen 2016pdf   Hinnasto2016
Ilmoittautuminen 
R
uotsinkielisiä päiviä ei järjestetä.

 

6.10.2016 Siivous ja sisäilma
Hotel Arthur, Vuorikatu 19, Helsinki
Ilmoittautumiset 21.9.2016 mennessä.
Koulutuksen hinta: 245 euroa + alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutus, koulutusmateriaalit, kahvit ja lounas.
Koulutuksen järjestäjä: Ympäristö ja Terveys-lehti
Ohjelma  Ilmoittautuminen

 

2.-3.11.2016 Valtakunnalliset Ympäristöterveyspäivät
Original Sokos Hotel Ilves, Tampere
1. päivän teema rakennusterveys, 2. päivän teema vesihuolto. Osallistua voi valinnaisesti molempiin tai vain toiseen teemapäivään.
Ohjelma valmistuu ennen kesää, jolloin myös ilmoittautumislinkki tälle sivulle avataan.
Koulutuksen järjestäjä: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Ympäristö ja Terveys-lehti ja sosiaali- ja terveysministeriö.

 

Seuraa ilmoitteluamme!

 

Elintarvike ja Terveys -lehti
Puh. (02) 630 4920
Ympäristö ja Terveys-lehti
Puh. (02) 630 4900
Gallen-Kallelankatu 8
28100 PORI

Fax. (02) 630 4939
Toimitus/päätoimittaja
Tapio Välikylä
(02) 630 4900
0400 593 273
Tuottaja
Tanja Lohiranta
044 526 6552
Markkinointi
Eija Lindroos
040 511 6005
Asiakaspalvelu
Eevastiina Veneranta
(02) 630 4900 / (02) 630 4920
040 745 1491
Email: etunimi.sukunimi@ymparistojaterveys.fi tai etunimi.sukunimi@elintarvikejaterveys.fi