Kirjaesittely: Puhdas vesi – Kitkajoki – Kitkajärvi
7.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 4/2018. Tauno Kohonen (kuvat ja toimitus) Puhdas vesi – Kitkajoki – Kitkajärvi …
Kirjaesittely: Loputtomat loiset
7.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 3/2018. Tuomas Aivelo Loputtomat loiset Like Kustannus Oy 2018, 341 s. ISBN …
Kirjaesittely: Rajaton vesi, rajalliset vesivarat
7.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 2/2018. Jorma Keskitalo Rajaton vesi, rajalliset vesivarat Gaudeamus. 236 s. ISBN 978-952-495-439-6 …
Kirjaesittely: Sata vuotta vesihuoltoa Suomessa 1917–2017
6.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 1/2018. Petri S. Juuti, Tapio S. Katko ja Riikka P. Rajala Sata …
Kirjaesittely: Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä
4.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 2/2018. Anu Hopia ja Erik Fooladi Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita …
Kirjaesittely: Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?
4.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 1/2018. Timo Kettunen Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? Fitra Oy 2017, 256 …
Seitsemän kuolemansyntiä turvallisuuden näkökulmasta
30.05.2018 / Kaarina Kärnä
Turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes järjesti kevättapaamisen sidosryhmilleen 23.5.2018 Helsingin Pörssitalossa. Päivän teemana olivat turvallisuuden seitsemän kuolemansyntiä, jotka kaikki …
Vaihtoehtoiset proteiinilähteet ammattikeittiössä
29.05.2018 / Kaarina Kärnä
Elintarvike ja Terveys-lehti järjesti koulutuspäivän vaihtoehtoisten proteiinilähteiden käytöstä Helsingissä 22.5.2018. Päivän aikana käsiteltiin monipuolisesti erilaisia proteiininlähteitä ja niiden …
Kirjaesittely: Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia
15.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 6/2017. Kari Martiala ja Helena Lylyharju Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia …
Kirjaesittely: Homeäidin päiväkirja
15.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 8/2017. Susanna Makaroff Homeäidin päiväkirja Avain / BTJ Finland Oy 2017, 347 …