Kirjaesittely: Sata vuotta vesihuoltoa Suomessa 1917–2017
6.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 1/2018. Petri S. Juuti, Tapio S. Katko ja Riikka P. Rajala Sata …
Kirjaesittely: Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä
4.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 2/2018. Anu Hopia ja Erik Fooladi Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita …
Kirjaesittely: Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?
4.06.2018 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 1/2018. Timo Kettunen Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? Fitra Oy 2017, 256 …
Seitsemän kuolemansyntiä turvallisuuden näkökulmasta
30.05.2018 / Kaarina Kärnä
Turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes järjesti kevättapaamisen sidosryhmilleen 23.5.2018 Helsingin Pörssitalossa. Päivän teemana olivat turvallisuuden seitsemän kuolemansyntiä, jotka kaikki …
Vaihtoehtoiset proteiinilähteet ammattikeittiössä
29.05.2018 / Kaarina Kärnä
Elintarvike ja Terveys-lehti järjesti koulutuspäivän vaihtoehtoisten proteiinilähteiden käytöstä Helsingissä 22.5.2018. Päivän aikana käsiteltiin monipuolisesti erilaisia proteiininlähteitä ja niiden …
Kirjaesittely: Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia
15.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 6/2017. Kari Martiala ja Helena Lylyharju Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia …
Kirjaesittely: Homeäidin päiväkirja
15.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 8/2017. Susanna Makaroff Homeäidin päiväkirja Avain / BTJ Finland Oy 2017, 347 …
Kirjaesittely: Hyvän sään aikana
15.12.2017 / Tanja Lohiranta
Julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 8/2017. Hyvän sään aikana – Mitä Suomi tekee, kun ilmasto muuttaa kaiken Työryhmä ja …
Kirjaesittely: Modernia maakuntaruokaa.
13.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 4/2017. Modernia maakuntaruokaa. Juuli Hakkarainen ja Kaisu Jouppi Sesonkia Oy 2017, 295 …
Kirjaesittely: Luonnonyrttiopas. Hyvän käytännön ohjeet luonnonyrttialalle.
13.12.2017 / Kaarina Kärnä
Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 3/2017. Luonnonyrttiopas. Hyvän käytännön ohjeet luonnonyrttialalle. Simo Moisio (toim.) Opetushallitus 2016, 144 …