Kirjaesittely: Sata vuotta vesihuoltoa Suomessa 1917–2017

6.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 1/2018. Petri S. Juuti, Tapio S. Katko ja Riikka P. Rajala Sata …

Lue lisää

Kirjaesittely: Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä

4.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 2/2018. Anu Hopia ja Erik Fooladi Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita …

Lue lisää

Kirjaesittely: Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

4.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 1/2018. Timo Kettunen Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? Fitra Oy 2017, 256 …

Lue lisää

Seitsemän kuolemansyntiä turvallisuuden näkökulmasta

30.05.2018 / Kaarina Kärnä

Turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes järjesti kevättapaamisen sidosryhmilleen 23.5.2018 Helsingin Pörssitalossa. Päivän teemana olivat turvallisuuden seitsemän kuolemansyntiä, jotka kaikki …

Lue lisää

Vaihtoehtoiset proteiinilähteet ammattikeittiössä

29.05.2018 / Kaarina Kärnä

Elintarvike ja Terveys-lehti järjesti koulutuspäivän vaihtoehtoisten proteiinilähteiden käytöstä Helsingissä 22.5.2018. Päivän aikana käsiteltiin monipuolisesti erilaisia proteiininlähteitä ja niiden …

Lue lisää

Kirjaesittely: Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia

15.12.2017 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 6/2017. Kari Martiala ja Helena Lylyharju Parasta pöytään – Suomalaisen gastronomian historia …

Lue lisää

Kirjaesittely: Homeäidin päiväkirja

15.12.2017 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 8/2017. Susanna Makaroff Homeäidin päiväkirja Avain / BTJ Finland Oy 2017, 347 …

Lue lisää

Kirjaesittely: Hyvän sään aikana

15.12.2017 / Tanja Lohiranta

Julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 8/2017. Hyvän sään aikana – Mitä Suomi tekee, kun ilmasto muuttaa kaiken Työryhmä ja …

Lue lisää

Kirjaesittely: Modernia maakuntaruokaa.

13.12.2017 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 4/2017. Modernia maakuntaruokaa. Juuli Hakkarainen ja Kaisu Jouppi Sesonkia Oy 2017, 295 …

Lue lisää

Kirjaesittely: Luonnonyrttiopas. Hyvän käytännön ohjeet luonnonyrttialalle.

13.12.2017 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 3/2017. Luonnonyrttiopas. Hyvän käytännön ohjeet luonnonyrttialalle. Simo Moisio (toim.) Opetushallitus 2016, 144 …

Lue lisää