Kirjaesittely: Ihmiskunnan syötävä historia

28.12.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 5/2018. Tom Standage Ihmiskunnan syötävä historia Into Kustannus Oy 2013, 267 s. …

Lue lisää

Kirjaesittely: Hyönteiskokki

28.12.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 4/2018. Topi Kairenius Hyönteiskokki Like Kustannus Oy 2018, 137 s. ISBN 978-952-01-1282-0 …

Lue lisää

Kirjaesittely: Puhdas vesi – Kitkajoki – Kitkajärvi

7.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 4/2018. Tauno Kohonen (kuvat ja toimitus) Puhdas vesi – Kitkajoki – Kitkajärvi …

Lue lisää

Kirjaesittely: Loputtomat loiset

7.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 3/2018. Tuomas Aivelo Loputtomat loiset Like Kustannus Oy 2018, 341 s. ISBN …

Lue lisää

Kirjaesittely: Rajaton vesi, rajalliset vesivarat

7.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 2/2018. Jorma Keskitalo Rajaton vesi, rajalliset vesivarat Gaudeamus. 236 s. ISBN 978-952-495-439-6 …

Lue lisää

Kirjaesittely: Sata vuotta vesihuoltoa Suomessa 1917–2017

6.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Ympäristö ja Terveys-lehdessä 1/2018. Petri S. Juuti, Tapio S. Katko ja Riikka P. Rajala Sata …

Lue lisää

Kirjaesittely: Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä

4.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 2/2018. Anu Hopia ja Erik Fooladi Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita …

Lue lisää

Kirjaesittely: Miksi syömisestä tuli niin hankalaa?

4.06.2018 / Kaarina Kärnä

Kirjaesittely on julkaistu Elintarvike ja Terveys-lehdessä 1/2018. Timo Kettunen Miksi syömisestä tuli niin hankalaa? Fitra Oy 2017, 256 …

Lue lisää

Seitsemän kuolemansyntiä turvallisuuden näkökulmasta

30.05.2018 / Kaarina Kärnä

Turvallisuus ja kemikaalivirasto Tukes järjesti kevättapaamisen sidosryhmilleen 23.5.2018 Helsingin Pörssitalossa. Päivän teemana olivat turvallisuuden seitsemän kuolemansyntiä, jotka kaikki …

Lue lisää

Vaihtoehtoiset proteiinilähteet ammattikeittiössä

29.05.2018 / Kaarina Kärnä

Elintarvike ja Terveys-lehti järjesti koulutuspäivän vaihtoehtoisten proteiinilähteiden käytöstä Helsingissä 22.5.2018. Päivän aikana käsiteltiin monipuolisesti erilaisia proteiininlähteitä ja niiden …

Lue lisää