Kestävyys ammattikeittiössä -webinaari

  • Ajankohta: 15.2.2023 klo 12.00–16.05
  • Tapahtumapaikka:
  • Osoite:

Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää 15.2. klo 12.00–16.05 Kestävyys ammattikeittiössä -webinaarin (Teams). Webinaarissa käsitellään ruokalistasuunnittelua, luonnon monimuotoisuuden huomioimista hankinnoissa, ravitsemusvastuuta, keittiön työprosessien suunnittelua ja ruokahävikkiä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 13.2.2023 mennessä.

Ilmoittautuessasi voit myös tilata itsellesi Elintarvike ja Terveys-lehden Kestävyys ammattikeittiössä ja elintarvikealalla -teemanumeron hintaan 12 euroa. Lehti ilmestyy 27.2.  Lisäksi voit tilata itsellesi veloituksetta vuonna 2021 ilmestyneen Ruokahävikki-teemanumeron.

Webinaarin hinta: 125 euroa + alv 24 %

Tervetuloa webinaariin!

Lataa ohjelma Ilmoittaudu mukaan