Laatu- ja vastuullisuustyö ruoka- ja puhtauspalveluissa -webinaari

  • Ajankohta: 9.10. 2025 klo 10.00–14.30
  • Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)
  • Osoite:

Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää torstaina 9.10. webinaarin Laatu- ja vastuullisuustyö ruoka- ja puhtauspalveluissa. Webinaarissa luennoivat laatupäällikkö Marja Schildt Päijät-Hämeen Ateriapalveluista, kehityspäällikkö Marita Koskinen Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, Viivi Vartia-Koivisto Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, myyntipäällikkö Timo Halttula Kiwa Suomesta, asiantuntija Malin Lindfors Ympäristömerkintä Suomi Oy:stä ja toimitusjohtaja Heidi Salonen Ekokompassista.

Ennakkokysymykset luennoitsijoille

Luennoitsijoille voi lähettää ennakkoon kysymyksiä 1.10. saakka tämän linkin kautta.

Hinta: 150 e + alv 25,5 %

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata vuonna 2023 ilmestynyt Elintarvike ja Terveys-lehden teemanumero Kestävyys ammattikeittiössä tai elintarvikealalla hintaan 8 euroa. Hinta sisältää myös toimituskulut.

Ilmoittautumiset webinaariin 7.10. mennessä. Webinaarista ei tehdä tallennetta.

 

 

Lataa ohjelma Ilmoittaudu mukaan