- YTH:n valtakunnalliset opinto- ja neuvottelupäivät
- Laatu- ja vastuullisuustyö ruoka- ja puhtauspalveluissa -webinaari
- Allas- ja märkätilojen siivouksen ajankohtaispäivä
- Paikkatiedon hyödyntäminen ympäristöterveydenhuollossa -jatkokoulutus
- YTH:n syyspäivät: Valvonnan johdon ja ohjauksen WEBINAARI
- Ympäristöterveydenhuollon syyspäivät LIVESTREAM
- Uusi ilmanlaatudirektiivi ja katupöly Suomen kunnissa -webinaari
- Säästöä kasviproteiineilla – webinaari ruokapalveluille
- Ympäristöterveyspäivät 2025 LIVESTREAM
Laatu- ja vastuullisuustyö ruoka- ja puhtauspalveluissa -webinaari
- Ajankohta: 9.10. 2025 klo 10.00–14.30
- Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)
- Osoite:
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää torstaina 9.10. webinaarin Laatu- ja vastuullisuustyö ruoka- ja puhtauspalveluissa. Webinaarissa luennoivat laatupäällikkö Marja Schildt Päijät-Hämeen Ateriapalveluista, kehityspäällikkö Marita Koskinen Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, Viivi Vartia-Koivisto Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, myyntipäällikkö Timo Halttula Kiwa Suomesta, asiantuntija Malin Lindfors Ympäristömerkintä Suomi Oy:stä ja toimitusjohtaja Heidi Salonen Ekokompassista.
Ennakkokysymykset luennoitsijoille
Luennoitsijoille voi lähettää ennakkoon kysymyksiä 1.10. saakka tämän linkin kautta.
Hinta: 150 e + alv 25,5 %
Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata vuonna 2023 ilmestynyt Elintarvike ja Terveys-lehden teemanumero Kestävyys ammattikeittiössä tai elintarvikealalla hintaan 8 euroa. Hinta sisältää myös toimituskulut.
Ilmoittautumiset webinaariin 7.10. mennessä. Webinaarista ei tehdä tallennetta.