Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari

  • Ajankohta: 25.1.2024 klo 11.30–16.15
  • Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)
  • Osoite:

Webinaari luonnontuotteiden käytöstä ammattikeittiössä. Luennoitsijoina toiminnanjohtaja Birgitta Partanen Arktiset Aromit ry:stä, erityisasiantuntija Anna Mizrahi Ruokavirastosta, kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola Pöllölän Luontofarmilta, projektipäällikkö Juha Rutanen Suomen luontoyrittäjyysverkostosta ja ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola Sodankylän kunnasta.

Webinaarin hinta: 130 euroa + alv 24 %.

Ilmoittautumiset 23.1.2024 mennessä. Ilmoittautuessasi voit myös tilata ennakkoon Elintarvike ja Terveys-lehden irtonumeron 2/2023, jonka teemana on Luonnontuotteet ammattikeittiössä ja elintarviketeollisuudessa.

Webinaarista ei tehdä tallennetta.

Lataa ohjelma Ilmoittaudu mukaan