Puhdas ammattikeittiö nykyaikaisin menetelmin -webinaari

  • Ajankohta: 2.6.2025 klo 9.30–14.00
  • Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)
  • Osoite:

Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää 2.6.2025 klo 9.30–14.00 Puhdas ammattikeittiö nykyaikaisin menetelmin -webinaarin. Webinaarissa luennoivat kehityspäällikkö Marita Koskinen Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, lehtori Leila Kakko Tampereen ammattikorkeakoulusta, Sirkku Murtomäki Kristall Prosta sekä vientipäällikkö Tuomo Röppänen ja operatiivinen johtaja Aura Lehtonen Nokeval Oy:stä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 29.5. mennessä. Ennakkokysymyksiä luennoitsijoille voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä 23.5. asti. Ilmoittautuessasi voit myös ostaa Keittiöiden siivous- ja hygieniaoppaan hintaan 20 e (norm. 26 e) + toimituskulut.

Webinaarin hinta: 190 e + alv 25,5 %

Webinaarista ei tehdä tallennetta.

Lataa ohjelma Ilmoittaudu mukaan