- Puhdas ammattikeittiö nykyaikaisin menetelmin -webinaari
- YTH:n syyspäivät: Valvonnan johdon ja ohjauksen WEBINAARI
- Ympäristöterveydenhuollon syyspäivät LIVESTREAM
- Uusi ilmanlaatudirektiivi ja katupöly Suomen kunnissa -webinaari
- Säästöä kasviproteiineilla – webinaari ruokapalveluille
- Ympäristöterveyspäivät 2025
- Ympäristöterveydenhuollon valtakunnalliset opinto- ja neuvottelupäivät
Puhdas ammattikeittiö nykyaikaisin menetelmin -webinaari
- Ajankohta: 2.6.2025 klo 9.30–14.00
- Tapahtumapaikka: verkossa (Teams)
- Osoite:
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää 2.6.2025 klo 9.30–14.00 Puhdas ammattikeittiö nykyaikaisin menetelmin -webinaarin. Webinaarissa luennoivat kehityspäällikkö Marita Koskinen Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servistä, lehtori Leila Kakko Tampereen ammattikorkeakoulusta, Sirkku Murtomäki Kristall Prosta sekä vientipäällikkö Tuomo Röppänen ja operatiivinen johtaja Aura Lehtonen Nokeval Oy:stä.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 29.5. mennessä. Ennakkokysymyksiä luennoitsijoille voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä 23.5. asti. Ilmoittautuessasi voit myös ostaa Keittiöiden siivous- ja hygieniaoppaan hintaan 20 e (norm. 26 e) + toimituskulut.
Webinaarin hinta: 190 e + alv 25,5 %
Webinaarista ei tehdä tallennetta.