Elintarvike ja Terveys

Numero: 5/2021

Ammattikeittiöt, ruokahävikki, omavalvonta

Ruokahävikki-teema 2017 ja 2021
Kaarina Kärnä
Ruokahävikki ja ammattikeittiöt
Kirsi Silvennoinen
Perusopetuksen ruokakasvatus ja ruokahävikki
Anna-Liisa Elorinne, Milja Pollari, Johanna Hokkanen ja Hannele Pirhonen
Hävikki-battle opettaa arjen taitoja
Noora Laukkanen
Opiskelijan projektityö ikääntyneiden palveluyksikössä: Ikääntyneiden ravitsemus ja ruokahävikki
Sanna Piirto, Matti-Pekka Pasto ja Taina Seppälä-Kolkka
Oivallista ruokaa -hankkeessa etsitään keinoja hyvään ravitsemuslaatuunohjaamiseen ravitsemuspalveluissa: Miten tehdä ravitsemuslaatu näkyväksi asiakkaalle?
Kaija Nissinen, Kaisa Raninen, Karoliina Väisänen, Suvi-Tuulia Leinonen ja Moona Partanen
Hävikin johtamisen mallilla torjutaan ilmastovaikutuksia
Katja Mäkelä
Ruokahävikin vähentäminen ResQ Club -sovelluksen avulla
Minna-Liisa Haapamäki
Ruokahävikkisovellus perustuu ennakointitietoon
Anne Laitinen
Metos HävikkiValvoja avuksi ruokahävikin vähentämiseen
Juha Björklund
Ruokahävikki ammattikeittiössä
Laura Järvinen
Prikka kiertoon edistää elintarviketurvallisuutta hävikkiruuan logistiikassa
Iina Matikainen
Hävikin ympäristövaikutusta liioitellaan viestinnässä
Mari Koistinen
AINIA®-kiertotalous on ratkaisu astioiden hävikkiin ravintoloissa ja ruokapalveluissa
Johanna Suni
Digitaalinen omavalvontapalvelu sujuvoittaa keittiöammattilaisen työtä ja ammattikeittiön johtamista
Tuomo Röppänen

Välipalat

Kirjaesittely: Suomalainen teekirja
Vähennä ruokahävikkiä – jätä eväsleivät ja muut kielletyt elintarvikkeet lähtömaahan
Tomaatit ovat vuoden 2022 vihanneksia

 

Muut numerot