• ISBN: 978-952-9637-62-1
  • Julkaisuvuosi: 2019
  • Painos: 21.
  • Tekijä: Tapio Välikylä, Sara Syyrakki
  • Hinta: 18.00 (sis. alv. 10 %). + toimituskulut

Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet

– perusopas elintarvikehygieniasta
21. painos
Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa. Hygieniaopas soveltuu mm. ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikevalvonnan, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten käyttöön sekä hygieniaosaamiskoulutukseen materiaaliksi ja hygieniapassin suorittamiseen. Opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.

Sisältöä mm.:
– elintarvikehygienia
– elintarvikkeiden riski- ja vaaratekijät
– ruokamyrkytykset
– elintarvikkeiden käsittely
– elintarviketyöntekijä ja hygienia
– toimijan vastuu
– siivous ja puhtaanapito
– omavalvonta
– jätehuolto
– Oiva -järjestelmä

18.00

Share

Ympäristökustannus Oy

Ympäristökustannus Oy (ent. Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy) tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.