Pohjois-Karjalan Ympäristöterveys

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

14.11.2018 mennessä

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!
Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 14.11.2018 mennessä
TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristö-terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Virka sijoittuu terveysvalvonnan vastuualueelle ja tehtäviin kuuluu terveydensuojelulain mukaiset tehtävät. Virka sijoitetaan Joensuun päätoimi-paikkaan ja virkatehtävät ovat pääasiassa Kontiolahden kunnan alueella. Tarjoamme monipuolisen työn isossa valvontayksikössä, jossa taustallasi on tiimin ja työyhteisön tuki. Viran kelpoisuusehtona on terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukainen kelpoisuus ja/tai elintarvikelain (23/2006) 35 §:n mukainen kelpoisuus. Eduksi katsotaan perehtyneisyys kunnalliseen ympäristöterveydenhuollon tehtäviin, erityisesti terveydensuojelu-valvontaan ja työkokemus alalla. Odotamme hakijalta kykyä yhteistyöhön, organisointiin, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä oma-aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virka täytetään 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja virasta antaa terveysvalvonnan päällikkö Jouni Korhonen, jouni.korhonen@siunsote.fi, 013 330 8215. Hae osoitteessa www.siunsote.fi/tyopaikat

Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Pohjois-Karjalassa on hyvä elää ja tehdä työtä!

 

 

 

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN vuorotteluvapaan sijainen

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN vuorotteluvapaan sijainen

Haetaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä) vuorotteluvapaan ehdot (Laki vuorotteluvapaalain muuttamisesta 659/2014, 9§) täyttävää ympäristöterveystarkastajan sijaista 1.1-30.6. 2019.  (esimerkiksi työttömänä työnhakijana oleva alle 30 v. ympäristöterveysalan insinööri, jonka valmistumisesta alle vuosi). Tehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan. Lisätietoja ympäristöterveystarkastaja Paula Veteli paula.veteli@ylasavonsote.fi,  0400 144460 tai ympäristöterveydenhuollon päällikkö Jyrki Juntunen jyrki.juntunen@ylasavonsote.fi, 0400 144450.