Lohjan ympäristöterveyspalvelut, Lohjan toimipiste

Ympäristöterveyspäällikkö

Hakuaika päättyy 22.9.2021 klo 15.00.

Lohjan ympäristöterveyspalvelut hakee Lohjan toimipisteeseen

ympäristöterveyspäällikköä

vakituiseen virkaan.

Ympäristöterveyspäällikön tehtävänä on ympäristöterveyshuollon toiminnasta vastaaminen sekä toimia eläinlääkäreiden ja terveystarkastajien esimiehenä.

Lohjan Ympäristöterveyspalvelut on yhteistoiminta-alue, joka muodostuu Lohjan, Vihdin, Karkkilan ja Siuntion alueista. Isäntäkuntana toimii Lohja. Asukkaita yhteistoiminta-alueella on n. 92 000. Ympäristöterveyspalveluiden henkilöstöön kuuluu seitsemän terveystarkastajaa, neljä kaupungineläinlääkäriä, hygieenikkovalvontaeläinlääkäri, eläinsuojeluvalvoja sekä ympäristöterveyspäällikkö.

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, kunnallishallinnon tuntemusta, itsenäistä työskentelyä, päätöksentekokykyä ja hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Lisäksi arvostetaan työssä osoitettua johtamis- ja organisointitaitoa sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kunnallinen kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla ajokortti ja valmius oman auton käyttöön työtehtävien hoidossa.

Viran kelpoisuusehtona on kansanterveyslain (928/2005) 41§:n, elintarvikelain (297/2021) 32§:n ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin mukaista pätevyyttä. Valittavalla tulee olla riittävä kokemus ja asiantuntemus ympäristöterveydenhuollon toimeenpanoon liittyvistä tehtävistä.

Palkkauksen perusteena on kunnallinen teknisen henkilöstön virkaehtosopimus tai kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus. Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan 22.9.2021 klo 15.00 mennessä, hakuavain LOH-06-73-21. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen määräaikaan mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-73-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Outi Borgström, puh. 050 527 6198, outi.borgstrom@lohja.fi

Tapio Ruutiainen puh. 044 374 3793, tapio.ruutiainen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

 

Porin kaupunki

Kaksi terveystarkastajaa

Hakuaika päättyy 1.10.2021 klo 15.00.

Porin kaupunki hakee

KAHTA TERVEYSTARKASTAJAA

vakituisiin virkoihin.

Meillä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työskentelee 12 terveysvalvonnan ammattilaista, valvontaeläinlääkäri ja 7 ympäristövalvonnan ammattilaista. Aina siis löytyy työkaveri, joka on valmiina auttamaan! Porin kaupunki tarjoaa henkilöstölleen henkilöstöetuna Epassin (liikunta- ja kulttuurietu).

Työtehtäviisi kuuluvat Porin seudun ympäristöterveydenhuollon alueella (Pori, Harjavalta, Nakkila, Ulvila, Eurajoki) terveysvalvonnan lupa- ja valvontatehtävät (tarkastukset, todistukset, ilmoitus – ja lupakäsittelyt) sekä lausunnot, raportit ja tilastoinnit.

Tehtävien hoito edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytetään B-luokan ajokorttia. Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus kunnallisista viranomaistehtävistä sekä hyvä englannin kielen taito.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja halua kehittyä työtehtävissä.

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan 1.10.2021 klo 15.00 mennessä (työavaimet PORI-06-33-21 ja PORI-06-44-21). Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen määräaikaan mennessä osoitteeseen Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointiyksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Riikka Jokiainen, puh. 044 701 9276.