Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuolto

ELINTARVIKETARKASTAJA

Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 12.00.

Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuolto
ELINTARVIKETARKASTAJA

Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 12.00.

Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuolto kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle ympäristö- ja rakennusvalvontapalveluihin. Toiminta-alueena on Kuopion kaupunki. Ympäristöterveydenhuolto vastaa elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkavalvonnasta. Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä: ympäristöterveyspäällikkö, elintarviketarkastaja, ympäristöterveys-suunnittelija, 10 ympäristöterveystarkastajaa ja hallintopalvelusihteeri.

Etsimme joukkoomme
ELINTARVIKETARKASTAJAA  

Elintarviketarkastajan virka on vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään 1.7.2019 alkaen. Viranhaltijan tehtäviin kuuluu elintarvikevalvonnan tehtäviä: elintarvikevalvontatiimin vetäminen, elintarvikevalvonnan suunnittelua ja ohjausta sekä vaativimpien kohteiden tarkastuksia. Hakijalta edellytetään elintarvikelain (23/2006) 35 §:n mukaista pätevyyttä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa elintarvikevalvonnan osaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä oma-aloitteisuutta, kykyä yhteistyöhön, organisointiin, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työtehtävien hoito edellyttää vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi luetaan perehtyneisyys kunnalliseen tai valtion hoitamaan elintarvike-valvontaan ja ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3830,73 € kuukaudessa. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset on esitettävä pyydettäessä. Lisätietoja antaa ympäristöterveyspäällikkö Hannu Kirjavainen p. 044 718 2272, tai sähköposti etunimi.sukunimi@kuopio.fi.
Virkaa haetaan osoitteessa www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elintarviketarkastaja-232057/ . Hakuaika päättyy 3.6.2019 klo 12.00.

Kuopion kaupunki on savuton työpaikka.