Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto 

Ympäristöterveystarkastajan määräaikainen sijaisuus

Hakuaika päättyy 30.9.2022 klo 16.00

Kokkolan kaupunki vastaa Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä. Yhteistoiminta-alueessa on mukana Kokkolan kaupungin lisäksi Kannus, Halsua, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli. Terveysvalvonnan järjestämiseksi yhteistoiminta-alueella on 10 ympäristöterveystarkastajia, hygieenikkoeläinlääkäri, toimistohoitaja ja terveysvalvonnan johtaja.

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto 

Ympäristöterveystarkastajan määräaikainen sijaisuus

Työtehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan, mutta tehtäviin kuuluu myös tupakkavalvontaa. Sijaisuus on 31.12.2022 asti ja täytetään sopimuksen mukaisesti. Osa-aikaisuus on myös mahdollista.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Elintarviketiimissä on mukana kuusi ympäristöterveystarkastajaa ja hygieenikkoeläinlääkäri sinun lisäksi. 

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tarkemmin kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Edellytyksenä tehtävien onnistuneelle suorittamiselle on yhteistyökyky sekä valmius valvontatehtävien itsenäiseen suunnitteluun ja suorittamiseen. Lisäksi vaaditaan sen kotimaisen kielen tyydyttävä taito, joka ei ole hakijan äidinkieli. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kokemus elintarvikevalvonnasta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3302,89 €/kk.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 30.9.2022 klo 16 mennessä terveysvalvonnan johtajalle sähköisesti osoitteella andreas.smeds@kokkola.fi. Lisätietoja antaa Andréas Smeds, puh. 040 489 2029.

Pohjois-Karjalan ympäristöterveydenhuolto

Terveysvalvonnan päällikkö

Hakuaika päättyy 2.10.2022 klo 23.59

Tule töihin Pohjois-Karjalaan! Täällä voit asua yliopistokaupungin ruutukaavalla, erämaaluonnon rauhassa tai siltä ja väliltä. Tarjoamme monipuolisen työn osaavassa ja mukavassa, maakunnallisessa valvontayksikössä.

Pohjois-Karjalan ympäristöterveydenhuollossa on haettavana

Terveysvalvonnan päällikön vakituinen virka

2.10.2022 mennessä.

Terveysvalvonta huolehtii Pohjois-Karjalan alueella elintarvike-, terveydensuojelu-, tupakka- ja lääkelain mukaisista tehtävistä. Valvonta-alueella on tällä hetkellä 12 kuntaa ja vuoden 2023 alusta Heinävesi liittyy alueeseen. Terveystarkastajia on 16 ja tiimivastaavina toimivia ympäristöterveyssuunnittelijoita kaksi. Yhteensä ympäristöterveydenhuollossa toimii noin 50 asiantuntijaa erilaisissa ympäristöterveydenhuollon tehtävissä. Ympäristöterveydenhuollon johtaja vastaa eläinlääkintähuollosta.

Terveysvalvonnan päällikkö johtaa vastuualuettaan ja vastaa sen toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta. Hän toimii terveystarkastajien ja ympäristöterveyssuunnittelijoiden esihenkilönä. Terveysvalvonnan päällikkö toimii ympäristöterveydenhuollon johtajan sijaisena.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukainen kelpoisuus ja/tai elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukainen kelpoisuus.

Katsomme eduksi kokemuksen ja asiantuntemuksen ympäristöterveydenhuollon toimialan tehtävistä, kokemuksen esihenkilötyöstä sekä kunnallishallinnon tuntemuksesta. Lisäksi arvostamme kehittämismyönteistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta, vastuullisuutta, kykyä yhteistyöhön, itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät teknisen (TS) henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työpaikka sijaistee Joensuussa.

Virka täytetään 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan (www.siunsote.fi-sivulta) sähköisesti  kohdasta Terveysvalvonnan päällikkö 
Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätiedot: Ympäristöterveydenhuollon johtaja Kirsi Hiltunen, puh. 013 330 8206, kirsi.hiltunen@siunsote.fi

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Ympäristöpäällikkö

Hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 15.00

Haluatko yhdistää luonnonläheisyyden ja laadukkaita palveluja tarjoavan ympäristön sekä mielekkään työn kehityksen kärjessä olevassa sote-organisaatiossa?

Me tarjoamme työtä ja hyvinvointia tositarkoituksella. Pääset tutustumaan meihin ja työmahdollisuuksiimme osoitteessa www.llkyrekry.fi

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (LLKY) toimii Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan alueella, sen perustehtävä on tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun ja eläinlääkintähuollon palvelut. Henkilöstöä on noin 900 ja tuotamme palveluja 21000 asukkaallemme.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on haettavana 7.10.2022 klo 15.00 mennessä

Ympäristöpäällikön virka

sijoituspaikka Kauhajoki

Virka voidaan täyttää 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu eläinlääkinnän, ympäristösuojelun ja ympäristöterveyden osaprosessien esihenkilön tehtävät, ympäristöpalveluyksikön johtaminen ja kehittäminen, osallistuminen tarvittaessa ympäristöasioiden valmisteluun ja ympäristölautakunnan esittelijän tehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja kiinnostavaa työtä kunnallisen ympäristönsuojelun laajassa tehtäväkentässä. Työt painottuvat erilaisten ympäristöasioiden neuvonta, valvonta- ja valmistelutehtäviin osana ympäristönsuojelun tiimiä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus ympäristösuojelulainsäädännöstä, esimiestehtävistä ja kunnallishallinnosta sekä ympäristöterveyslainsäädännön tuntemus. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja KVTES:n mukaisesti, 6kk:n koeaika, kokoaikatyö.

Virkaan valittu siirtyy hyvinvointialueorganisaatiomuutoksesta johtuen Kauhajoen kaupungin organisaatioon 1.1.2023 lähtien.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta aktiivista otetta itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme aiempaa työkokemusta ympäristönsuojelun ja esihenkilötehtävien parissa. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla tai laittamalla sähköpostia sisäisen tukipalvelun johtajalle Tiina Lehtiselle tiina.lehtinen@llky.fi puh. 040 628 8444.

Hakumenettely

Hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 15.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemukseen liitetään CV.
Hakemuslomake on osoitteessa www.llky.fi  Meille töihin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävää voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava tehtävän nimi ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Tiina Lehtinen PL 100, 61801 Kauhajoki.

Hakuprosessin aikataulu

Hakuprosessin alustavan aikataulun mukaan haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana. Päätös valinnasta tehdään nopeasti hakuajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka ja etätyöskentely on osa organisaatiokulttuuriamme. Henkilöstöetuina meillä on käytössä muun muassa laadukas työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit, vapaa-ajan vakuutus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. 

www.llkyrekry.fi

 

 

 

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto

Ympäristöterveystarkastajan virat, 2 kpl (elintarvike ja terveydensuojelu)

Hakuaika päättyy 9.10.2022 klo 15.00

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto

Ympäristöterveystarkastajan virat, 2 kpl (elintarvike ja terveydensuojelu)

Hakuaika päättyy 9.10.2022 klo 15.00

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto hakee ympäristöterveystarkastajia (2 virkaa)

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimiston toimialueeseen kuuluu Jämsä, Keuruu, Mänttä-Vilppula, Virrat, Kuhmoinen ja Ruovesi. Kuntien välisen yhteistoimintasopimuksen mukaan toimisto vastaa kunnille määrätyistä ympäristöterveydenhuollon tehtävistä koko alueella sekä ympäristönsuojelun tehtävistä Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa. Keuruun kaupunki on toiminnan vastuullinen kunta.

Toimiston henkilökunnassa on ympäristöterveyspäällikkö, 10 ympäristöterveystarkastajaa, 7 praktikkoeläinlääkäriä, 1 valvontaeläinlääkäri, 2 ympäristönsuojelusihteeriä sekä 2 toimistosihteeriä. Henkilöstö on hajasijoitettuna yhteistoimintasopimuskuntiin.

Ympäristöterveystarkastajan (terveydensuojelu, Mänttä-Vilppula) toimipiste sijoittuu Keuruulle, Mänttä-Vilppulaan tai Virroille virkaan valitun toiveen mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat terveydensuojelulain mukaiset valvontatehtävät. Ympäristöterveystarkastaja on osa kuuden henkilön sisäilmatiimiä. Virkaa haetaan ensisijaisesti kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (avaimen numero 466181) 9.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Ympäristöterveystarkastajan (elintarvike, Ruovesi) toimipiste sijoittuu Virroille tai Keuruulle virkaan valitun toiveen mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat elintarvike- ja tupakkavalvonnan tehtävät Keuruun ja Virtain kaupunkien alueella sekä tupakan ja nikotiinivalmisteiden vähittäismyyntilupien käsittely yhteistoiminta-alueella. Ympäristöterveystarkastaja on osa neljän henkilön elintarviketiimiä. Virkaa haetaan ensisijaisesti kuntarekry.fi -järjestelmän kautta (avaimen numero 465702) 9.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tarkemmin kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Eduksi katsomme kokemusta vastaavista tehtävistä molemmissa viroissa. Terveydensuojelu tehtäviin liittyvässä virassa katsomme eduksi rakennusterveys- tai sisäilma-asiantuntijan pätevyyttä. Arvostamme tehtävissä hyviä ihmissuhdetaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, kehittävää otetta työhön sekä nykyaikaisten työvälineiden hallintaa. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon. Edellytämme, että virkoihin valittavilla on vähintään voimassa oleva B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä.

Ympäristöterveystarkastajan virat ovat kokopäivätoimisia. Virat täytetään 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka virassa on 3011,84 e/kk. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Lääkärintodistus kelpoisuudesta viran hoitamiseen on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antaa ympäristöterveyspäällikkö Rebekka Kinnunen puh. 0400328322 ja ympäristöterveystarkastaja Sanna Koskela puh. 0400479320, sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi

 

Rovaniemen kaupungin ympäristövalvonta, ympäristöterveydenhuollon yksikkö (Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto)

Terveystarkastaja

Hakuaika päättyy 12.10.2022 klo 15.00

Rovaniemen kaupungin ympäristövalvonnassa, ympäristöterveydenhuollon yksikössä (Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto) on haettavana

Terveystarkastajan virka (53115002)

Rovaniemi toimii vastuukuntana Rovakaaren ympäristöterveydenhuollossa, jonka muodostavat Rovaniemi, Ranua, Pello, Ylitornio ja Kolari. Terveystarkastajien toimipiste sijaitsee Rovaniemellä. Rovaniemi on yli 60 000 asukkaan kehittyvä ja nuorekas kaupunki, jonka sydän sykkii vuodenaikojen tahdissa kulttuuria, osaamista ja kansainvälistä toimintaa. Lappi, pääkaupunkinaan Rovaniemi, tarjoaa elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia läpi vuoden!

Haemme hyvä henkiseen työyhteisöömme terveystarkastajaa. Kelpoisuusehdot ovat terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 mom. ja elintarvikelain 297/2021 § 32 tai § 87:n mukaiset. Ympäristöterveydenhuollon työkokemus katsotaan eduksi.

Työtehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan, mutta työ sisältää monipuolisesti myös muita ympäristöterveydenhuollon valvontatehtäviä koko yhteistoiminta-alueella. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön, pidemmille matkoille työnantaja tarjoaa vuokra-auton.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n sekä teknisten sopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3 290,20 €/kk, jonka lisäksi maksetaan kokemukseen perustuva ammattialalisä sekä henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva henkilökohtainen palkanosa. Työ on monipaikkaista työtä, jossa on mahdollisuus hyödyntää myös etätyötä joustavasti. Aloitus 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry . Viimeistään 12.10.2022 klo 15.00. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa kirjallisen hakemuksen osoitteella Rovaniemen kaupunki /Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto, PL 1008, 96101 Rovaniemi. Merkitse kirjekuoreen teksti – Hakemus terveystarkastaja. Myöhässä tulleita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja antaa terveysvalvonnan johtaja Sini-Sisko Kilpeläinen puh. 040 525 0260, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Lisätietoja: http://www.rovaniemi.fi

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Ympäristötarkastaja

Hakuaika päättyy 13.10.2022 klo 16.00

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Ympäristötarkastaja

Vakinainen virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Ympäristöpalvelut, Ympäristöterveys, Asumisterveys

Työavain KYMP-03-71-22
Haku päättyy 13.10.2022 klo 16.00
Palkka: 3 229,76 euroa/kk
Palvelussuhde: 15.11.2022
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Kiinnostaako sinua ympäristöterveyteen liittyvät valvonta- ja asiantuntijatehtävät?  Nyt haemme asiantuntevaan joukkoomme ympäristötarkastajaa terveydensuojelun valvontatehtäviin asumisterveystiimiin.

Tehtäviisi kuuluu:
– asumisterveyden neuvonta- ja valvontatehtävät
– mahdollisesti myös muiden oleskelutilojen (esim. palveluasunnot ja muut sosiaalialan valvontakohteet) terveellisyyteen liittyvät viranomaistehtävät ja tupakkalain mukaisten asuntoyhteisöjen tupakointikieltohakemusten käsittely ja kieltojen valvonta
– tarkastukset ja mittaukset asunnoissa ja muissa oleskelutiloissa, asiakirja- ja päätösvalmistelu sekä yhteydenpito mm. toiminnanharjoittajiin, asukkaisiin ja kiinteistöjen omistajiin.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja tarkastuskäynneillä, neuvotteluissa ja neuvontatyössä sekä asiakasyhteydenpidossa.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus. 

Lisätietoja voit kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava, esimerkiksi insinööri (AMK). Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa. Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, englannin kielen taidon ja ajokortin.

Jätäthän hakemuksesi ensisijaisesti sivuilla www.hel.fi/rekry/fi , työavain  KYMP-03-71-22  Hae paikkaa -linkin kautta.

Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11–13). Kuoreen tunnus KYMP-03-71-22. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan kuuluu myös kuuden kuukauden koeaika. Saatamme toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa asumisterveystiimin tiimipäällikkö Päivi Vepsäläinen, p. 09 310 64323 tai paivi.vepsalainen@hel.fi

Lisätietoa: www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto

Terveystarkastaja

Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 12.00

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto

Terveystarkastajan virka (elintarvikevalvonta)

Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 12.00.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160 000. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 38: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, 14 terveystarkastajaa ja 21 virkaeläinlääkäriä, joista 16 praktisoivia eläinlääkäreitä, 2 hygieenikkoeläinlääkäriä, 2 valvontaeläinlääkäriä ja terveydenhuoltoeläinlääkäri. Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto takaa monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa kollegan tuki on lähellä ja työhyvinvointiin panostetaan.

Tehtävät koostuvat elintarvike-, tupakka- ja lääkelain mukaisista valvontatehtävistä erilaisissa elintarvikehuoneistoissa. Työpaikka sijaitsee Seinäjoen toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukainen pätevyys, alempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme riittävää kokemusta ympäristöterveydenhuollosta sekä tavanomaisia tietoteknisiä taitoja. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Myös kyky asiantuntijatehtävän edellyttämän laaja-alaisen tiedon hankkimiseen ja omaksumiseen on etu. Lisäksi kokemus ja kiinnostus tiedotustehtäviä (mm. sosiaalinen media) kohtaan on etu. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on vakituinen kokoaikainen virkasuhde 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3203,10 eur/kk. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain 470932. Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 12.00. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Yhteystiedot: ympäristöterveysjohtaja Virpi Ala-Risku, p. 050 4714900, virpi.ala-risku@seinajoki.fi tai johtava kaupungineläinlääkäri Anna Sarvela, p. 044 4700234, anna.sarvela@seinajoki.fi

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto
Ravitie 8 B
60120 Seinäjoki

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö

Terveysinsinööri

Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 16.00

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Ympäristökeskus/ympäristöterveydenhuolto

Terveysinsinööri

Hakuaika päättyy: 14.10.2022 16:00

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.11.2022 (tai sopimuksen mukaan) 

Vantaan kaupungin ympäristökeskuksessa on haettavissa vakituinen terveysinsinöörin virka. Vantaalla on yhteensä kolme terveysinsinöörin virkaa, joista nyt täytetään yksi. Tehtävät koostuvat pääosin asumisterveysvalvonnasta. Tehtäviin kuuluu myös tupakointikieltohakemusten käsittely ja tupakkalain mukainen valvonta, haittaeläin- sekä siivottomuusvalvonta sekä terveydensuojelulain mukaista suunnitelmallista valvontaa erilaisissa kohteissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu antaa ohjausta ja neuvontaa ympäristöterveydenhuollon asioissa sekä valmistella lausuntoja, viranhaltijapäätöksiä ja lupajaostossa käsiteltäviä asioita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää sisäilmaosaamista.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien ääreltä sekä hyvähenkisen työyhteisön, jolla on runsaasti kokemusta terveydensuojeluvalvonnasta.

Vantaa on vireä, nopeasti kehittyvä, hyvät kulkuyhteydet omaava noin 235 000 asukkaan kaupunki. Ympäristökeskus huolehtii ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon lupa-, suunnittelu- ja valvontatehtävistä. Ympäristöterveydenhuollossa on elintarvike- ja terveydensuojelutarkastajan sekä terveysinsinöörin virkoja yhteensä 17. Virkaeläinlääkäreitä on kuusi ja lisäksi pieneläinvastaanotolla toimii eläintenhoitaja.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukainen pätevyys, alempi korkeakouluaste.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

  • Kokemusta ja osaamista asumisterveyteen ja sisäympäristöön liittyvästä olosuhdevalvonnasta
  • B-luokan ajokorttia
  • kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • tavanomaisia ja ajantasaisia taitoja tietotekniikassa.

Luemme eduksi: Kokemusta asumisterveysvalvonnasta ja muusta terveydensuojeluvalvonnasta kunnassa. Lisäksi odotamme hakijalta hyviä ihmissuhdetaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon ja asiantuntijatehtävän edellyttämän laaja-alaisen tiedon hankkimiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.
Palkkaus: Kunta-alan teknisen virkasopimuksen mukaan
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
1. kaupungineläinlääkäri vs., Jaakko Peltomaa, p. 050 3181680, jaakko.peltomaa@vantaa.fi Tavoitettavissa arkisin 9-16.
va. johtava terveydensuojelutarkastaja, Kari Grönberg, p. 040 847 3299, kari.gronberg@vantaa.fi . Tavoitettavissa arkisin 8-16.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakulomakkeeseen pääset tästä
Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Ympäristökeskus/ympäristöterveydenhuolto
Kielotie 20 C, 01300 Vantaa

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Terveystarkastaja

Hakuaika päättyy 21.10.2022 klo 12.00

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka, Ympäristö

Terveystarkastajan virka

Haku päättyy: 21.10.2022 klo 12.00
Työavain: 469820
Vakinainen, kokoaikatyö
Palkka: TS-sopimus
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus
Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla julistetaan haettavaksi terveystarkastajan virka.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen ympäristöterveyden ja ympäristönsuojelun tulosyksikköön. Tehtävään kuuluu pääasiassa elintarvikelain mukaista valvontaa, mutta siihen voi sisältyä myös terveydensuojelulain sekä muiden ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvien lakien mukaisia viranomaistehtäviä. Työnantaja edellyttää hakijoilta elintarvikelain (297/2021) 32 §:n sekä terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 mom. mukaisia vaatimuksia.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä muita työn teon kannalta merkittäviä henkilökohtaisia ominaisuuksia. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka pyritään täyttämään 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa perjantaihin 21.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi – työavain nro 469820).

Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä pyydettäessä.

Lisätietoja (ensisijaisesti sähköpostitse) antavat:
– ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku vesa.kuosku(at)kuusamo.fi, p. 040 777 7477
– ympäristötarkastaja Hannu Kesti hannu.kesti(at)kuusamo.fi, p. 040 731 6826.

www.kuusamo.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Hygieenikkoeläinlääkäri

Hakuaika päättyy 28.10.2022 klo 15.00

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Hygieenikkoeläinlääkäri

Uudenkaupungin ympäristöterveydenhuollon yksikössä on haettavana 28.10.2022 klo 15:00 mennessä hygieenikkoeläinlääkärin virka.

Virka on seudullisen ympäristöterveydenhuollon yksikön yhteinen. Ensisijainen toimipiste on Uudessakaupungissa, missä on myös kolmen terveystarkastajan ja ympäristöterveydenhuollon johtajan toimipiste. Yhteensä yksikössä toimii tällä hetkellä viisi praktikkoeläinlääkäriä, yksi valvontaeläinlääkäri, yksi hygieenikkoeläinlääkäri, viisi terveystarkastajaa ja ympäristöterveydenhuollon johtaja. Osan työstä pystyy tekemään myös etätyönä. Tukena on osaava ja mukava työyhteisö.

Hygieenikkoeläinlääkärin pääasialliset tehtävät sisältävät hyväksyttyjen elintarvikehuoneistojen valvontaa, eläinperäisiä tuotteita käsittelevien ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ja alkutuotannon valvontaa sekä vientivalvontaa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tarvittaessa muita terveysvalvonnan työtehtäviä sekä mahdollisesti ympäristöterveydenhuollon johtajan ja valvontaeläinlääkärin lyhytaikaista sijaistamista.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtävän hoitoon soveltuva lisäkoulutus ja kokemus elintarvikevalvonnasta katsotaan eduksi. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 471875

Lisätietoja: Ympäristöterveydenhuollon johtaja Kaisa Nivola, puh. 044 355 6810 E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

www.uusikaupunki.fi