Helsingin kaupunki

Elintarviketarkastaja

Haku päättyy 20.5.2022 klo 16:00.

Helsingin kaupunki
Elintarviketarkastaja
Haku päättyy 20.5.2022 klo 16:00.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme elintarviketarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen.

Virka sijoittuu elintarviketurvallisuusyksikön elintarvikevalmistustiimiin, johon kuuluu tiimipäällikkö, viisi elintarviketarkastajaa, kaksi hygieenikkoeläinlääkäriä ja tutkimusavustaja.

Tehtävänäsi ovat lakisääteiset viranomaistehtävät, kuten elintarvikehuoneistojen tarkastukset, neuvonta sekä ilmoitusten ja toimenpidepyyntöjen käsittely. Viran valvontakohteita ovat mm. elintarvikkeiden maahantuojat, sisämarkkinatoimijat, ravintolisätoimijat, virtuaalihuoneistot sekä suklaan ja makeisten valmistajat. Odotamme että olet tavoitteellinen, viestit ja kirjoitat sujuvasti sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös tätyömahdollisuus.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Lisäksi tehtävässä edellytetään elintarvikelainsäädännön tuntemusta ja hyvää englannin kielen taitoa. Luemme eduksi käytännön kokemuksen tarkastustoiminnasta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palvelussuhde alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkka 3535,00 €/kk.

Jätäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-47-22. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Haastatteluissa hyödynnämme mahdollisesti videohaastattelua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupungineläinlääkäri Minna Ristiniemi p. 09 310 31585, minna.ristiniemi(at)hel.fi tai yksikön päällikkö Riikka Åberg p. 09 310 32010, riikka.aberg(at)hel.fi.

Espoon seudun ympäristöterveys, elintarvikevalvonta

Terveystarkastaja (2 virkaa)

Hakuaika päättyy 23.5.2022 15:45.

Espoon seudun ympäristöterveys, elintarvikevalvonta
Terveystarkastaja (2 virkaa)
Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15:45.

Tiimimme laajenee – tule mukaan aktiiviseen työyhteisöömme elintarvikevalvonnan tehtäviin painottuvaan terveystarkastajan vakinaiseen virkaan!

Tehtävät sijoittuvat elintarvikevalvonnan tiimiin, jossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä. Virkaan kuuluvat työtehtävät liittyvät pääasiassa elintarvikevalvontaan, mutta työ sisältää soveltuvin osin myös muita ympäristö-terveydenhuollon asiantuntija- ja valvontatehtäviä. Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueellamme on noin 345 000 asukasta ja yksikössämme työskentelee noin 30 henkilöä.

Kelpoisuusvaatimuksena Elintarvikelain (297/2021) 32§ mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävässä edellytetään elintarvikevalvonnan asiantuntijuutta. Edellytämme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, oma-aloitteista työotetta, hyviä viestintä-, vuorovaikutus- sekä työyhteisötaitoja, hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä niin itsenäiseen työhön kuin tiimityöskentelyyn. Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia ja vakinaisia. Sopimusala TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus. Työaika 37 h 45 min/viikko.
Työn aloitus 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 21. Hakemukset www.kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain ESPOO-04-119-22.
Hakuaika päättyy 23.5.2022 klo 15:45.

Arvostamme monipuolista käytännön kokemusta elintarvikevalvonnan tehtävistä. Lisäksi arvostamme kiinnostusta oman osaamisen ja työtapojen kehittämiseen sekä kykyä tarttua uusiin työtehtäviin. Etsimällämme henkilöllä on valmiuksia ja intoa toimijoiden neuvontaan ja kouluttamiseen. Ruotsin ja erityisesti englannin kielen taito ovat hyödyksi alueemme valvontatyössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annukka Markkula, hygieenikkoeläinlääkäri, elintarvikevalvonnan lähiesihenkilö, p. 040 636 9560 ja Mari Nevas, johtava kaupungineläinlääkäri, yksikön päällikkö, p. 040 506 1369.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä

Västkustens tillsynsnämnd söker med placering i Närpes / Länsirannikon valvontalautakunta hakee Närpiöön

Miljö- och hälsoinspektör / Ympäristö- ja terveystarkastaja

Hakuaika päättyy / Sök före 29.7.2022 kl. 16.00.

Västkustens tillsynsnämnd söker med placering i Närpes
en miljö- och hälsoinspektör inom miljöhälsovården i tillsvidare anställning.
Sök före 29.7.2022 kl. 16.00.

Som miljö- och hälsoinspektör arbetar du med tillsynsuppgifter enligt kommunala miljöhälsovårds-myndighetens lagstiftningar. Du kommer främst att arbeta med uppgifter inom livsmedelsövervakningen och bland annat att arbeta med övervakning och rådgivning till livsmedelsaktörer. Där ingår verksamheter inom bland annat restaurang, storkök, snabbmatsrestaurang, affär, primärproduktion och livsmedelsanläggning. Enligt uppgiftsbeskrivningen hör också arbetsuppgifter inom hälsoskydds- och tobaksövervakning till uppgiftsområdet. Du ingår tillsammans med 7 andra inspektörer i miljöenhetens team för livsmedel och hälsoskydd och ditt huvudsakliga arbetsfält är Närpes, men omfattar utförande av arbetsuppgifter över hela vårt samarbetsområde. Inskolning i det praktiska arbetet sker på arbetsplatsen.

Behörighetskraven är för uppgiften lämplig högskoleexamen. Tidigare erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom livsmedels- och/eller hälsoskyddsområdet är meriterande. Vi värdesätter att du har intresse för uppgiftsområdena, att du är noggrann och tar ansvar för din uppgift, är motiverad och flexibel och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter om du har erfarenhet av kommunalförvaltning, god kommunikativ förmåga och sådana kunskaper och färdigheter som kompletterar de nuvarande livsmedels- och hälsoskyddsteamens kunskapsområden. Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning.

Samarbetsområdets förvaltningsspråk är svenska och som språkkrav gäller god förmåga att förstå, tala och skriva svenska och finska. Intyg ska inlämnas, enligt Lag om de språkkunskaper som krävs av offentligt anställda 424/2003 och Statsrådets förordning om bedömning av kunskaper i finska och svenska inom statsförvaltningen, 481/2003, i samband med ansökningen.

Den valda ska före tillträdet av tjänsten lämna in ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För tjänsten gäller sex månaders prövotid. Lön enligt TS-avtalet och arbetstiden är enligt AKTA bilaga 18. Tjänsten tillträds från den 1.11.2022.

Välkommen med din ansökan senast fredagen den 29.7.2022 kl. 16.00 till Västkustens tillsynsnämnd, Korsholms kommun. Ansökan lämnas in via kuntarekry på adressen www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 431228 eller via e-post till tillsynsnamnden@korsholm.fi . Tilläggsuppgifter ges av miljö- och hälsoskyddschef Tommy Stenlund, tfn 044 727 1284, tommy.stenlund@korsholm.fi .

 

Länsirannikon valvontalautakunta hakee Närpiöön
ympäristö- ja terveystarkastajaa ympäristöterveydenhuollon tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen.
Hakuaika päättyy 29.7.2022 klo 16:00.

Ympäristö- ja terveystarkastaja hoitaa lainsäädännön mukaisia kunnan ympäristöterveydenhuoltoviranomaisen valvontatehtäviä. Työskentelet pääasiassa elintarvikevalvontatehtävien parissa ja muun muassa valvot ja neuvot elintarviketoimijoita, eli muun muassa ravintoloita, suurkeittiöitä, pikaruokaravintoloita, kauppoja, alkutuotantoa ja elintarvikelaitoksia. Tehtäväalueeseen kuuluu tehtävänkuvauksen mukaan myös terveydensuojelu- ja tupakkavalvonnan työtehtäviä. Muodostat seitsemän muun tarkastajan kanssa ympäristöyksikön elintarvike- ja terveydensuojelutiimin, ja toimialuettasi on pääasiassa Närpiössä, mutta hoidamme työtehtäviä koko toiminta-alueellamme. Käytännön työhön perehdytetään työpaikalla.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus elintarvike- ja/tai terveydensuojelualan työtehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme kiinnostusta tehtäväalueisiin, tarkkuutta, vastuunottokykyä, motivaatiota, joustavuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Lisäksi arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta ja hyviä viestintätaitoja ja toivomme kykyjesi täydentävän nykyisen elintarvike- ja terveydensuojelutiimin osaamisalueita. Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Yhteistoiminta-alueen hallintokieli on ruotsi. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito. Kielitaidosta on hakemuksen yhteydessä toimitettava julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) ja valtioneuvoston asetuksen suomen ja ruotsin kielen taidon osoittamisesta valtionhallinnossa (481/2003) mukainen todistus.

Valitun on ennen viran vastaanottamista jätettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan ja työaika kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen liitteen 18 mukaan. Virka otetaan vastaan 1.11.2022.

Jätä hakemus viimeistään perjantaina 29.7.2022 klo 16:00 Länsirannikon valvontalautakunnalle Mustasaaren kuntaan. Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi, työavain 431228, tai sähköpostitse valvontalautakunta@mustasaari.fi . Lisätietoja antaa ympäristö- ja ympäristöterveydenhuollon päällikkö Tommy Stenlund, 044 727 1284, tommy.stenlund@mustasaari.fi .