Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut

YMPÄRISTÖTARKASTAJAN viransijaisuus

Hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 16.00.

Helsingin kaupungin ympäristöpalveluissa on avoinna
YMPÄRISTÖTARKASTAJAN viransijaisuus
terveydensuojeluun liittyviin valvontatehtäviin ajalle 1.3.2020–31.7.2022.

Tehtävän tarkemmat tiedot ja sähköinen hakulomake ovat osoitteessa www.helsinkikrekry.fi. Työavain KYMP-03-14-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 16.00.
Tehtävään kuuluvat terveydensuojelulain mukaisten oleskelutilojen, ns. hygieniaa edellyttävien huoneistojen (majoitusliikkeet, liikuntatilat, yleiset saunat, solariumit, tatuointipaikat, kauneushoitolat), terveellisyyteen liittyvät viranomaistehtävät. Tehtävään kuuluu tarkastuksia ja mittauksia, asiakirjavalmistelua sekä yhteydenpitoa mm. toiminnanharjoittajiin, kiinteistöjen omistajiin ja kuntalaisiin. Toimipaikka on osoitteessa Viikinkaari 2a. Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, soveltuvuus viranomaistehtävään sekä hyvät tietotekniset taidot. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, riittävä englannin kielen taito ja ajokortti luetaan eduksi. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi insinööri (AMK) tai muu vastaava. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3096,66 euroa/kk. Lisätietoja antaa tiimipäällikkö Toni Lyyski, puh (09) 310 64325, toni.lyyski@hel.fi.

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto Ympäristöterveydenhuolto

YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON PÄÄLLIKÖN virka

Hakuaika päättyy 27.1.2020 klo 15.00.

Pietarsaaren kaupunki, Sosiaali- ja terveysvirasto Ympäristöterveydenhuolto
Julistamme haettavaksi
YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON PÄÄLLIKÖN viran

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto vastaa kunnallisesta sosiaali- ja terveydenhoidosta sekä ympäristöterveydenhuollosta Pietarsaaressa, Pedersöressä, Uusikaarlepyyssä sekä Luodossa. Väestöpohja on noin 43 000. Ympäristöterveydenhuollon tulosvastuualueet ovat terveysvalvonta ja eläinlääkintä. Henkilöstövahvuuteen kuuluu terveystarkastajia, eläinlääkäreitä, näytteenottajia sekä hallinnollista henkilöstöä, yhteensä noin
15 henkilöä. Ympäristöterveydenhuollon johtaja johtaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän tulosvastuualueita sekä osallistuu myös käytännön valvontatyöhön. Hän kuuluu myös sosiaali- ja terveysviraston johtoryhmään. Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, soveltuva sekä riittävä työkokemus ja asiantuntemus ympäristö- ja terveydensuojelusta. Tämän lisäksi vaatimuksena on riittävä johtamiskokemus sekä hallinnon alan tuntemus. Kielitaitovaatimuksena: Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä joka ei ole hakijan äidinkieli. Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Virka otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Ennen valinnan voimaantuloa on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti. Hakemuslinkki löytyy osiossa avoimet työpaikat sivulla https://rekry.sochv.jakobstad.fi/fi/. Hakuaika päättyy 27.1.2020 klo 15.00. Lisätietoja antaa Ympäristöterveydenhuollon päällikkö Marit Björkstrand, puh 050 502 2049, sähköposti marit.bjorkstrand@pietarsaari.fi.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN viransijaisuus

Hakuaika päättyy 4.2.2020 klo 15.00

Keurusselän ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue käsittää Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kunnat. Asukkaita alueella on 59 000. Isäntäkuntana toimii Keuruun kaupunki ja toimivaltainen viranomainen on Keurusselän ympäristölautakunta. Lautakunnan alaisessa Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on kymmenen ympäristöterveystarkastajan virkaa, jotka on sijoitettu yhteistoimintasopimuskuntiin.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRANSIJAISUUS 26.2.–2.9.2020

Tehtävät ovat lähinnä terveydensuojelulain mukaisia rakennusten sisäilmavalvonnan tehtäviä Keuruun ja Virtain kuntien alueella. Toimipiste on Keuruulla.

Sijaisuuden pätevyysvaatimukset ovat terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom mukaiset. Arvostamme erityisesti kokemusta sisäilmavalvonnasta. Virka tulee mahdollisesti myöhemmin vakituisesti täytettäväksi. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön, samoin oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus ja muut työn ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja KVTES:n mukaisesti. Sijaisuutta haetaan kuntarekryn kautta. Työavain 273098.  Hakuaika päättyy 4.2.2020 klo 15.00.

Lisätietoja ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen puh. 0400 328 322 ja ympäristöterveystarkastaja Jarno Colliander puh. 0400 479 320 tai sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi.