Oulun kaupunki Ympäristötoimen ympäristöterveydenhuoltoyksikkö

TERVEYSTARKASTAJA

Hakuaika päättyy 20.9.2019 klo 15.00.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos, Ympäristöterveydenhuolto
Terveystarkastaja
Hakuaika päättyy 20.9.2019 klo 15.00. 

Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos toimii seitsemän kunnan alueella kunnallisena ympäristönsuojelu-, ympäristöterveydenhuolto- ja eläinlääkintäviranomaisena.
Ympäristötoimen ympäristöterveydenhuoltoyksikkö hakee
TERVEYSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtävään kuuluu pääasiassa elintarvikelain ja terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä sekä muita ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvia viranomaistehtäviä. Kelpoisuusehtona virkaan on terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. mukainen pätevyys. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta. Tehtävien hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja TS:n mukaisesti. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ on vakinainen kokoaikatyö ja alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Työavain: OUL-05-37-1.
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8441/2019. Hakemukset on toimitettava 20.9.2019 klo 15.00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöterveydenhuoltoyksikön päällikkö Irmeli Röning-Jokinen, p. 044 703 6731 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tampereen kaupunkiympäristö palvelualue/ympäristöterveys

TERVEYDENSUOJELUN ESIMIESTÄ VIRKANIMIKKEELLÄ TERVEYSINSINÖÖRI

Hakuaika päättyy 20.9.2019.

Tampereen ympäristöterveyden yksikkö kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle, kestävä kaupunki -palveluryhmään. Toiminta-alueena ovat Tampereen, Oriveden, Kangasalan, Valkeakosken ja Akaan kaupungit sekä Juupajoen, Pälkäneen ja Urjalan kunnat. Ympäristöterveyden yksikössä on elintarvikevalvonnan, terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon sektorit, joissa työskentelee yhteensä 49 henkilöä: ympäristöterveyspäällikkö, terveysinsinööri, 31 ympäristöinsinööriä/ terveystarkastajaa, yhdeksän praktikkoeläinlääkäriä, kolme valvontaeläinlääkäriä, kaksi hygieenikkoeläinlääkäriä sekä kaksi toimistosihteeriä.
Etsimme nyt asiantuntevaan tiimimme
TERVEYDENSUOJELUN ESIMIESTÄ VIRKANIMIKKEELLÄ TERVEYSINSINÖÖRI 1-347-19

Virka on ensin määräaikainen ajalla 1.10. – 31.12.2019 ja vakituinen 1.1.2020 alkaen. Terveydensuojelun esimies toimii ympäristöterveys-päällikön alaisuudessa vastuullaan oman sektorin lakisääteisten tehtävien käytännön toteutuksen seuranta, raportointi, työnohjaus ja toiminnan suunnittelu ja koordinointi. Virkaan liittyviä tehtäviä ovat myös viranomaistehtävät, valvontasuunnitelman, valmius-suunnitelman ja laatujärjestelmän ylläpito ja kehitystyö, talouden seuranta ja lähiesimiehen henkilöstöhallinnon tehtävät. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (terveydensuojelulain 7 §:n 3 mom. mukainen pätevyys). Tehtävässä edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta ympäristöterveydenhuollon terveydensuojelun alalta sekä johtamiskokemusta. Esimiestehtävä edellyttää hyviä johtamistaitoja, oman ympäristöterveydenhuollon vastuualueen vahvaa osaamista, ympäristöterveydenhuollon valtakunnallisten ohjelmistojen hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja sekä muutosmyönteisyyttä. Virkaan valitulta vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3,924.34 €/kk. Lisätietoja tehtävästä antaa terveysinsinööri Tuula Sillanpää, puh. 050 554 5899 sekä ympäristöterveyspäällikkö Merja Bojang, puh. 050 521 5184, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi. Hakuaika päättyy 20.9.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi 1-347-19.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.