Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Ympäristöterveydenhuollon johtaja

Hakuaika päättyy 25.09.2020 klo 14.00.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut sisältäen ympäristöterveydenhuollon palvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille.

Terveys­palveluissa on haettavana 25.9.2020 klo 14 mennessä

YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JOHTAJAN virka

Ympäristöterveydenhuollon johtaja toimii ympäristöterveydenhuollon tulosalueen johtajana. Tulosalue on jaettu kahteen yksikköön; terveysvalvonta ja eläinlääkintähuolto. Ympäristöterveydenhuollon johtaja kuuluu terveyspalveluiden toimialan johtoryhmään ja lisäksi on läsnäolo- ja puheoikeus kuntayhtymän yhtymähallituksessa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja valittavalta edellytetään kansanterveyslain (928/2005) 41§:n, elintarvikelain (23/2006) 35§:n ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin mukaista pätevyyttä sekä tehtävään soveltuvaa hyvää kokemusta toimialasta. Lisäksi edellytetään esimieskokemusta, muutostilanteiden hallintakykyä, kehittävää työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Palkkaus määräytyy kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Työpaikka on savuton.

Tarjoamme haasteellisia esimiestehtäviä ja miellyttävän työympäristön asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja antaa terveyspalvelujohtaja Päivi Peltokorpi p. 044 419 5002, paivi.peltokorpi(at)kalliopp.fi tai johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, risto.olli(at)kalliopp.fi

Hakemukset virkaan lähetetään sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai kirjeitse opinto- ja työtodistus­jäljennöksineen, joita ei palauteta, 25.9.2020 klo 14 mennessä osoitteella: Peruspalvelukuntayhtymä Kallio, Hallintokeskus, Päivi Peltokorpi, Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska.

Lisätietoja Peruspalvelukuntayhtymä Kalliosta: www.kalliopp.fi.

Ylivieska 2.9.2020

terveyspalvelujohtaja

Oulun seudun ympäristötoimi

TERVEYSTARKASTAJA

Haku päättyy 2.10.2020 klo 15.00.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos
TERVEYSTARKASTAJA
Haku päättyy 2.10.2020 klo 15.00.

Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos toimii seitsemän kunnan alueella kunnallisena ympäristönsuojelu-, ympäristöterveydenhuolto- ja eläinlääkintäviranomaisena.
Ympäristötoimen ympäristöterveydenhuoltoyksikkö hakee
TERVEYSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtävään kuuluu pääasiassa elintarvikelain ja terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä sekä muita ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvia viranomaistehtäviä. Kelpoisuusehtona virkaan on terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. mukainen pätevyys. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta. Tehtävien hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oman auton käyttöä. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja TS:n mukaisesti. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, Työavain: OUL-05-25-20. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9593/2020. Hakemukset on toimitettava 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.  Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöterveyspäällikkö Outi Tammilehto p. 044 703 6731 ja ympäristöjohtaja Leena Tuuri p. 044 703 6730 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

 

Keuruun kaupunki / Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Hakuaika päättyy 7.10.2020.

Keurusselän ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muodostavat Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kunnat. Isäntäkuntana toimii Keuruun kaupunki ja toimivaltainen viranomainen on Keurusselän ympäristölautakunta, jonka alaisessa Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on kymmenen ympäristöterveystarkastajan virkaa, jotka on sijoitettu yhteistoimintasopimuskuntiin.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistossa on haettavana
YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Virka täytetään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävät ovat terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä, pääasiassa julkisten tilojen ja asuntojen terveellisyyden valvontaa Keuruulla ja Virroilla. Lisäksi tehtävään kuuluu ympäristöterveyspäällikön sijaisuus terveysvalvonnan osalta (ei sisällä eläinlääkintähuoltoa) ympäristöterveyspäällikön poissa ollessa. Vakituinen toimipiste on Keuruulla. Ympäristöterveystarkastajan pätevyysvaatimukset ovat terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. tai 88 § 4 mom. mukaiset. Rakennusterveysasiantuntijan pätevyydestä on hyötyä tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön, samoin oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus ja muut työn ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja KVTES:n mukaisesti. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa. Virkaa haetaan sähköisesti 7.10.2020 mennessä. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.kuntarekry.fi (avain 312700). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Lisätietoja antaa ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen puh. 0400 328 322 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.