Sotkamon kunta, Tekniset palvelut, Ympäristöterveyspalvelut

Terveystarkastaja

Hakuaika päättyy 22.9.2023 klo 15.00

Sotkamon kunta, Tekniset palvelut, Ympäristöterveyspalvelut

TERVEYSTARKASTAJA

Työavain: 550652
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi
Haku päättyy: 22.9.2023 klo 15.00
Työ alkaa: 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haluatko toimia vastuullisessa ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset työskentelemään monenlaisten ihmisten ja yhteisöjen kanssa? Kainuun ympäristöterveyspalveluissa on nyt avoinna terveystarkastajan virka, johon haemme motivoitunutta ja osaavaa ammattilaista.

Kainuun ympäristöterveyspalvelut toimii Sotkamon kunnan teknisissä palveluissa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi. Kainuun ympäristöterveyspalveluissa on elintarvike- ja terveydensuojeluvalvonnan tiimit.

Kainuun ympäristöterveyspalveluilla on avoinna terveystarkastajan virka Sotkamon toimipisteessä. Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu pääasiassa elintarvikelain ja tupakkalain mukaiset tehtävät. Tehtäviä on koko Kainuun alueella, mutta pääsääntöisesti Kuhmossa ja Sotkamossa.

Terveystarkastajan työ edellyttää elintarvikelain (297/2021) 32 §:n ja 87 §:n sekä terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukaista pätevyyttä. Aiempi kokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvoja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä innostusta oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi tietotekninen osaaminen ja hyvä suomen kielen taito, sekä suullisesti että kirjallisesti, ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Koska työ on liikkuvaa, oman auton käyttö on välttämätöntä.

Meille on tärkeää, että työyhteisömme voi hyvin. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja noudattaa kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Työ alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan, ja koeaika on 6 kuukautta.

Innokas ja motivoitunut ammattilainen – odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta tavata sinut. Voit lähettää hakemuksesi pääsääntöisesti Kuntarekryn kautta, työavain 550652. Osoita postitse lähetettävä hakemus ympäristöterveysjohtaja Päivi Nykäselle osoitteeseen:

Sotkamon kunta, kirjaamo
Markkinatie 1
88600 Sotkamo
Kuoreen merkintä: ”terveystarkastaja”
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tule mukaan Kainuun ympäristöterveyspalveluihin, missä voit tehdä merkityksellistä työtä hyvinvoinnin ja terveyden puolesta. Sotkamossa sinulle avautuvat sellaiset vapaa-ajan mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessa lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa. Tutustu ja ihastu asumiseen Sotkamossa www.kotipesasotkamo.fi.

Kainuussa työmahdollisuuksia on monipuolisesti myös asiantuntijatehtävissä. Jos mukanasi muuttaa vaikkapa puoliso, niin täältä löytyy myös muiden alojen joustavia uraputkia. Tutustu Sotkamon työssäkäyntialueen uraunelmiin laajemmin www.unelmatodeksi.fi/uraunelmat.

Yhteystiedot: ympäristöterveysjohtaja Päivi Nykänen p. 044 710 0830, paivi.nykanen@sotkamo.fi

 

Vantaan kaupunki

Terveydensuojelutarkastaja (hakuaikaa on jatkettu)

Hakuaika päättyy 29.9.2023 klo 16.00

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö, Ympäristökeskus

TERVEYDENSUOJELUTARKASTAJA

Haemme Vantaan kaupungin ympäristökeskukseen vakituiseen virkaan terveydensuojelutarkastajaa. Terveydensuojelutarkastajien tehtävät sijoittuvat terveydensuojelulain mukaisen suunnitelmallisen valvonnan kohteiden pariin. Työtehtäviisi terveydensuojelun tiimissä kuuluu pääasiassa talousvesivalvontaan liittyvät tehtävät. Tehtäviisi sisältyy myös ennakoivaa terveydensuojelutyötä sekä terveydensuojeluvalvonnan viestintää. Osaamisesi mukaan tehtäviisi voi kuulua myös muita toimialan tehtäviä. Pääset osaksi huipputerveydensuojelutiimiä, jossa työnkuvasi voi vaihdella vuosien varrella ja sinulla on aina osaavia kollegoita ympärilläsi.

Tarjoamme työtilat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien ääreltä sekä hyvähenkisen työyhteisön, jolla on runsaasti kokemusta terveydensuojeluvalvonnasta. Ympäristöterveydenhuollossa on elintarvike- ja terveydensuojelutarkastajan sekä terveysinsinöörin virkoja yhteensä 17. Virkaeläinlääkäreitä on kuusi ja lisäksi pieneläinvastaanotolla toimii eläintenhoitaja.

Vantaa on vireä, nopeasti kehittyvä, hyvät kulkuyhteydet omaava noin 235 000 asukkaan kaupunki. Ympäristökeskus huolehtii ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon lupa-, suunnittelu- ja valvontatehtävistä.

Vantaalla viihtyy varmasti
Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8600 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.

Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja
Tehtävässä edellytetään terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n mukaista pätevyyttä ja ylempää korkeakouluasteen tutkintoa.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään välttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme B-luokan ajokorttia sekä ajantasaisia taitoja tietotekniikassa.

Aiempi kokemus ja osaaminen valtiolla tai kunnassa suorittamasta terveydensuojeluvalvonnasta, etenkin talousvesivalvonnasta, on tehtävässä eduksi. Lisäksi odotamme hakijalta hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon sekä kehitysmyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3782,20 euroa/kk, lisäksi mahdollisuus aikaisempaan työkokemukseen perustuvaan lisään.

Työssä aloitus 02.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 9–15:

Ari Markkanen, johtava terveydensuojelutarkastaja
puh. 040 841 9972
ari.markkanen@vantaa.fi

Kirsi Hiltunen, 1.kaupungineläinlääkäri
puh. 040 724 8590
kirsi.hiltunen@vantaa.fi

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakemukset on toimitettava 29.9.2023 klo 16.00 mennessä (hakuaikaa on jatkettu).
Tervetuloa meille töihin!

 

 

Ylivieskan kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöterveydenhuolto

Terveysinsinööri

Hakuaika päättyy 6.10.2023 klo 15.00

Ylivieskan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Ylivieskan, Alavieskan, Sievin ja Nivalan kunnat. Yksikkö jakaantuu eläinlääkintähuoltoon ja terveysvalvontaan. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstövahvuus on 14,5 henkilöä, joista neljä terveysinsinööriä, 1,5 valvontaeläinlääkäriä, seitsemän praktikkoeläinlääkäriä, eläintenhoitaja ja ympäristöterveydenhuollon johtaja. Terveysinsinööreistä kahden tehtävät painottuvat elintarvikevalvontaan, ja kahden terveydensuojelulain mukaisiin valvontatehtäviin.  

Terveysvalvonnan toimipiste sijaitsee Ylivieskassa. Yhteistoiminta-alueella on kaksi eläinlääkintähuollon yhteisvastaanottoa, joista toinen sijaitsee Nivalassa ja toinen Ylivieskassa. Yhteistoiminta-alueella on myös valvontaeläinlääkäri, joka pääsääntöisesti vastaa eläinten terveyden ja hyvinvoinnin valvonnasta sekä alkutuotannon valvonnasta. 

Haemme ympäristöterveydenhuollon yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan, kokoaikaiseen virkasuhteeseen 6.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

TERVEYSINSINÖÖRIÄ (Terveydensuojeluvalvonta)

Hakuaika virkaan päättyy 6.10.2023 klo 15.00

Virkaan valittavalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti.

Tehtävät koostuvat pääasiassa terveydensuojelulain mukaisista valvontatehtävistä, joihin lukeutuvat olosuhdevalvonta kohteissa, asumisterveysasiat sekä talousvesi ja uimavesivalvonta. Käytännön työtehtäviin kuuluvat suunnitelmallinen ja akuutti valvonta valvontakohteissa sekä tarvittaessa niissä suoritettavat tutkimukset ja näytteenotto. Tehtäviin kuuluvat myös ilmoitusten ja hakemusten käsittely, lausuntojen laatiminen ja toimijoiden ja kansalaisten neuvonta.

Etsimältämme henkilöltä edellytämme työtä pelkäämätöntä ja aktiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus yllä mainituista valvontatehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja voimassa olevaa ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta (työavain YLI-03-9-23). Mikäli tämä ei ole mahdollista, voit hakea tätä työpaikkaa lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen: Ylivieskan kaupunki, ympäristöterveydenhuollon johtaja Päivi Pyykönen, Tasangontie 21, 84100 Ylivieska. Kuoreen merkintä ”terveysinsinöörin virka”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antavat ympäristöterveydenhuollon johtaja Päivi Pyykönen, puh.044 419 5026 tai terveysinsinööri Piia Junnikkala, puh. 044 419 5823, sähköposti: etunimi.sukunimi@ylivieska.fi.

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue

Terveystarkastaja

Hakuaika päättyy 13.10.2023 klo 15.00

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Valvontayksikköömme kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Terveysvalvonnalla on toimipisteet Kalajoella ja Raahessa. Haettavana olevan terveystarkastajan viran sijaintipaikkana on Raahen toimipiste. Myös etätöiden tekeminen on mahdollista Kalajoen kaupungin etätyöohjeen mukaisesti.

Haettavan viran työtehtävät ovat pääosin terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä. Valvontatehtävät painottuvat talousvesi- ja uimavesivalvontaan sekä laivatarkastuksiin. Käytännön työtehtäviin kuuluvat muun muassa suunnitelmallisen valvonnan lisäksi akuutit tehtävät, näytteenotto, ilmoitusten ja hakemusten käsittely, lausuntojen antaminen sekä ohjaus ja neuvonta.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaisesti. Katsomme eduksi kokemuksen talousvesilaitosten valvonnasta sekä vesitalouteen liittyvän osaamisen ja englannin kielen taidon. Hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Virkaan valitulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus työtehtävissä.

Käytössäsi on Kalajoen kaupungin henkilöstöedut sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyöräetuun.

Virka täytetään vakinaisena 4.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3474,32 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 13.10.2023 klo 15.00 mennessä. Työavain 553870.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi