Tampereen Ympäristöterveys/Terveydensuojelu

TERVEYSTARKASTAJA

Hakuaika päättyy 21.11.2019.

Tampereen Ympäristöterveys/Terveydensuojelu

Tampereen ympäristöterveyden yksikkö kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle, kestävä kaupunki -palveluryhmään. Toiminta-alueena ovat Tampereen, Oriveden, Kangasalan, Valkeakosken ja Akaan kaupungit sekä Juupajoen, Pälkäneen ja Urjalan kunnat. Ympäristöterveyden yksikössä on elintarvikevalvonnan, terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon sektorit, joissa työskentelee yhteensä 49 henkilöä.
Haemme TERVEYSTARKASTAJAA (TRE-01-12-19) vakituiseen virkasuhteeseen. 

Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä, mm. talousveden valvontaa sekä sosiaalialan laitosten, koulujen ja päiväkotien valvontaa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n mukainen pätevyys. Tehtävässä edellytetään vähintään kahden vuoden kokemusta terveydensuojelun tehtävistä sekä talousvesiosaamista. Työtehtävien hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä voimassaolevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Lisäksi odotamme hakijalta yhteistyökykyä ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan kokemus sisäilma-asioista sekä rakennusten terveellisyyteen liittyvä asiantuntijakoulutus tai sisäilma-asiantuntijakoulutus. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työaika on 36,75h/vko. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Virka täytetään 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja
tehtävästä antaa terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 554 5899. Hakuaika päättyy 21.11.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Tehtävää haetaan Kuntarekry-järjestelmässä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveystarkastaja-tre-01-12-19/
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon seudun ympäristöterveys

TERVEYSINSINÖÖRI

Hakuaika päättyy 9.12.2019 klo 15:45.

Espoon seudun ympäristöterveys
TERVEYSINSINÖÖRI
Hakuaika päättyy 9.12.2019 klo 15:45.

Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä.
Toiminta-alueella on noin 330 000 asukasta ja yksikössä työskentelee 29 henkilöä.

Haemme terveysinsinööriä terveydensuojelulain pohjalta tehtävään, elinympäristöstä aiheutuvien terveyshaittojenarviointiin sekä niistä annettavien lausuntojen valmistelu-tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu lisäksi elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkalain mukaisia valvontatehtäviä sekä tupakkatuotteiden ja nikotiininesteiden vähittäismyyntilupien käsittelyä. Tehtävään voidaan sisällyttää myös esimiestehtävissä sijaistamista.

Tarkempi tehtävänkuva määräytyy tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja henkilö-kohtaisten valmiuksien perusteella. Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Työaika on 38 h 15 min ja tehtäväkohtainen palkka on 3642,74 €/kk. Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta ympäristö-terveydenhuollon tehtäväkentästä sekä tähän liittyvän lainsäädännöntuntemusta.
Tehtävässä edellytetään lisäksi selkeää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme monipuolista kokemusta ympäristöterveydenhuollon tehtäväkentästä sekä hyviä työyhteisötaitoja. Aktiivisella ja itsenäisellä työotteella pystyt parhaiten toimimaan tässä tehtävässä. Tarkastustehtävissä on käytössä leasing-auto.
Asunnon etsinnässä avustetaan. Hae työpaikkaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta
Työavain: ESPOO-02-85-19. 
Lisätietoja: 1. kaupungineläinlääkäri Mari Nevas 040 506 1369, Hygieenikkoeläinlääkäri
Nelli Gartman 040 551 8664 ja Johtava terveystarkastaja Tuula Savolainen 043 826 7680.
Lue lisää: https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Ymparistoterveydenhuolto

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutus-
mahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.
Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Tervetuloa työskentelemään aktiiviseen työyksikköömme!
Espoon kaupunki on savuton työpaikka.