Elintarvike ja Terveys-lehti

Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien.

Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta. Elintarvike ja Terveys-lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset.

Elintarvike ja Terveys-lehden tilaukset kustantajalta (Ympäristökustannus Oy) suoraan:
• Tilaa painetun lehden vuosi- ja kestotilaukset
alla olevan ostoskorin kautta (valitse ensin tilaustyyppi)
• Tilaa painetun lehden irtonumero tästä 
• Tilaa näköislehti loppuvuodeksi 2020 tästä

Lehtiluukun kautta: 
• Tilaa näköislehti ja sen irtonumerot Lehtiluukusta


47.0052.00
Poista

Share

Ympäristökustannus Oy

Ympäristökustannus Oy (ent. Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy) tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.