Elintarvike ja Terveys-lehti
Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien.
Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta. Elintarvike ja Terveys-lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset.
Elintarvike ja Terveys-lehden tilaukset:
• Painettu + näköislehti (kombo) kestotilaus
• Painettu+ näköislehti (kombo) vuositilaus
• Näköislehti vuosikerta
• Painetun lehden irtonumerot
• Näköislehden irtonumerot Lehtiluukusta
• Painetun lehden vuosi- ja kestotilaukset
• alla olevan ostoskorin kautta (valitse ensin tilaustyyppi)