Elintarvike ja Terveys-lehti

Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien.

Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta. Elintarvike ja Terveys-lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset.

Elintarvike ja Terveys-lehden tilaukset:
Painettu + näköislehti (combo) kestotilaus
Painettu+ näköislehti (combo) vuositilaus
Näköislehti vuosikerta
Painetun lehden irtonumerot
• Näköislehden irtonumerot Lehtiluukusta
• Painetun lehden vuosi- ja kestotilaukset
alla olevan ostoskorin kautta (valitse ensin tilaustyyppi)





50.0055.00
Poista

Share

Ympäristökustannus Oy

Ympäristökustannus Oy tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.
Haluamme olla puhtaamman huomisen ja terveellisen ympäristön ääni tänään ja tulevaisuudessa.