Elintarvike ja Terveys-lehti
Ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien.
Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta. Elintarvike ja Terveys-lehden keskeisiä aiheita ovat elintarvikeyritysten omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus, hygienia, elintarviketeknologia ja laatukysymykset.
Elintarvike ja Terveys-lehden tilaukset kustantajalta (Ympäristökustannus Oy) suoraan:
• Tilaa painetun lehden vuosi- ja kestotilaukset
• alla olevan ostoskorin kautta (valitse ensin tilaustyyppi)
• Tilaa tästä näköislehden vuosikerta 2021
• Tilaa tästä painetun lehden irtonumero
• Tilaa tästä painettu lehti + näköislehti yhdessä kestona tai vuosikertatilauksena v. 2021
Lehtiluukun kautta:
• Tilaa näköislehden irtonumerot Lehtiluukusta