• Tilaustyyppi: Vuosikerta, Kestotilaus
  • Hinta: 70.0075.00 (sis. alv. 10 %). + toimituskulut

Ympäristö ja Terveys-lehti

Ympäristö ja Terveys-lehti on vuonna 1970 perustettu ympäristöalan sitoutumaton ammattilehti. Lehti tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa yritysten ja julkisen sektorin ympäristöasioista vastaaville ja päättäjille.

Lehden artikkeleiden kirjoittajat ovat alan eturivin asiantuntijoita. Ympäristö ja Terveys-lehden keskeisiä aihealueita ovat ympäristötekniikka, ympäristöterveys ja ympäristönsuojelu sekä alan lainsäädännön kehitys. Ympäristö ja Terveys-lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Jokaisen lehden pääteeman lisäksi lehdessä tiedotetaan ajankohtaisista ympäristöalaan liittyvistä asioista. Lehti järjestää myös ympäristöaiheisia tapahtumia, koulutuksia sekä julkaisee alan kirjallisuutta.

Ympäristö ja Terveys-lehden tilaukset:
Painettu + näköislehti kestotilaus
Painettu + näköislehti vuosikerta
Näköislehti vuosikerta
Painetun lehden irtonumerot
• Näköislehden irtonumerot Lehtiluukusta
• Painetun lehden vuosi- ja kestotilaukset
alla olevan ostoskorin kautta (valitse ensin tilaustyyppi)

 


70.0075.00
Poista

Share

Ympäristökustannus Oy

Ympäristökustannus Oy tuottaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Ympäristö ja Terveys-lehteä ympäristöalalle ja Elintarvike ja Terveys-lehteä ammattikeittiö- ja elintarvikealalle. Yhtiö toimittaa ja kustantaa myös alaan liittyviä oppaita ja kirjoja sekä järjestää aihepiireihin liittyviä koulutuksia valtakunnallisesti.
Haluamme olla puhtaamman huomisen ja terveellisen ympäristön ääni tänään ja tulevaisuudessa.