Kodinomaista palveluasumista hygieenisesti -itseopiskelumateriaali

  • Ajankohta: 24/7
  • Tapahtumapaikka: verkossa
  • Osoite:

Kodinomaista palveluasumista hygieenisesti on itseopiskelumateriaali, joka on on tarkoitettu palveluasumisyksiköiden koko henkilöstölle. Tavoitteena on luoda kokonaiskuva hygieniaan vaikuttavista tekijöistä ja hyvistä hygieniakäytännöistä. Materiaali soveltuu käytettäväksi oman toiminnan kehittämiseen ja henkilökunnan perehdytykseen ja koulutukseen.

Sisältöjä on havainnollistettu ja kiteytetty infograafien, valokuvien ja vuorovaikutteisten elementtien avulla. Toivomme, että ne edistävät ja nopeuttavat asioiden omaksumista ja tekevät materiaalista helpommin lähestyttävän. Valitettavasti emme voi taata kaikkien vuorovaikutteisten elementtien toimivuutta osallistuttaessa kurssille mobiililaitteilla (tietokoneen selaimella ei ole havaittu ongelmia).

Kun ilmoittautuu kurssille, saa kutsulinkin kurssille heti, kun olemme ehtineet käsitellä ilmoittautumisen (tämä voi kestää tilanteesta riippuen muutaman päivän). Tämän jälkeen opiskelija tekee itselleen tunnukset ja opiskelu voi alkaa!

Itseopiskelumateriaalit on laatinut Tarja Valkosalo, ja materiaalit perustuvat Kodinomaista palveluasumista hygieenisesti -opaskirjaan. Kurssille ilmoittautuvilla on mahdollisuus ostaa ko. opaskirja edullisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Kirja ja kurssi tukevat toisiaan, mutta molemmat toimivat myös itsenäisesti eikä opiskelu kurssilla vaadi opaskirjaa.

Kurssin hinta: 95 e + alv (24 %). Yhdellä kurssimaksulla materiaalit ovat opiskelijan käytettävissä neljän kuukauden ajan kutsulinkin lähettämispäivästä alkaen. Jos oppimateriaali halutaan organisaation sisällä useamman henkilön käyttöön, kysy tarjousta Kaarina Kärnältä.

Lataa ohjelma Ilmoittaudu mukaan