Elintarvike ja Terveys
Numero: 5/2025
Ammattioppilaitoksesta ammattikeittiöön – työn ja opiskelun murros
Ammatillisessa koulutuksessa on vetovoimaa, Kaarina Kärnä
Ammatillinen koulutus rakentaa tulevaisuuden ammattikeittiöitä – osaaminen, ohjaus ja yhteistyö ratkaisevat, Marja Tiainen ja Johanna Toivanen
Elintarvikealalla haetaan notkeita ratkaisuja kausityövoiman käyttöön, Meija Kivisaari, Mervi Louhivaara ja Tuula Raukola
Yhteistyöllä kohti työelämää – Kiipulan ammattiopiston ja Leijona Cateringin kumppanuus tukee erityisen tuen opiskelijoita, Karin Pasila
Ravintola-alan työkulttuuri murroksessa, Laura Salo
Oppilaitosten ja ammattikeittiöiden muuttuva arki, Kaisa Liinanki
3D-oppimisympäristö uudistaa bio- ja elintarviketekniikan opetusta SEAMKissa, Margit Närvä ja Matti-Pekka Pasto
Ammattioppilaitoksesta ammattilaisena työelämään? Sari Nissinen
Työssäoppiminen ja työharjoittelu ruokapalveluissa – tärkeä kokemus opiskelijalle ja työnantajalle, Tuija Matikainen
Monimuotoistuvat työyhteisöt -hanke työllistää täsmätyökykyisiä, Anniina Tuovinen
Pintapuhtauteen liittyvää asiaa kouluissa ja päiväkodeissa, Leila Kakko
Välipalat
Palacen Daniel Romille nuorten kokkien EM-kultaa
Kouluruokailun suosio on romahtanut – aikuisten otettava vastuu
Salico toimittaa pilkotut kasvikset Leijona Cateringille – yhteistyö tukee nuorten ruokailutottumuksia armeijassa
Akavan Erityisalat ja Restonomi-opiskelijaliitto: Opiskelijan ahdinko pahenee, vaikka koulutuksen lisäleikkauksilta vältyttiin
Ammattikeittiöiden Luomu SM -voitoista käytiin tiukka kisa


























































