Elintarvike ja Terveys

Numero: 6/2020

Materiaalitehokkuus, satokausiajattelu, kestävä kehitys

Lanttu on pala aurinkoa
Kaarina Kärnä
Sitoumuksella vauhtia ja näkyvyyttä elintarviketeollisuuden materiaalitehokkuustyöhön
Anna Vainikainen ja Sanna Väisänen
Päivittäistavarakauppa osallistuu vahvasti elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumukseen
Ilkka Nieminen ja Maija Järvinen
Elintarvikealan materiaalitehokkuuden sitoumus yhdistää julkisen hallinnon tavoitteet ja yritysten toimenpiteet yhdeksi kokonaisuudeksi
Antro Säilä ja Marju Vroman
Materiaalitehokkuus tuottaa elintarvikealan yrityksille miljoonasäästöjä –materiaalitehokkuuden sitoumuksen tulokset julki
Aki Finér
Elintarviketeollisuuden vähähiilisyystiekartta alan ilmastotyötä ohjaamassa
Anna Vainikainen
Tuotantoeläinten veri on huonosti hyödynnetty raaka-aine
Risto Kuisma, Hanna-Riitta Kymäläinen ja Marja Lehto
Pakkaus on tärkeä osa materiaalitehokkuutta ja laatua
Ali Harlin
Kasvipainotteista ruokavaliota tarvitaan ympäristön ja ihmisten hyväksi
Mari Koistinen
Kestävät arvot ammattikeittiöissä
Merja Ylönen
Hullu Porossa elämyksiä tuotetaan Lapin puhdasta ilmaa ja luontoa kunnioittaen
Virpi Kulomaa
Satokausiajattelu ei ole vain trendi – se on myös keino ilmastonmuutoksen hillitsemiseen
Nora Hortling
Kestävää ruokapalvelua läpi ekosysteemin
Tytti Mäntyniemi
Sesongit näkyvät myös julkisissa ruokapalveluissa
Kaarina Kärnä
Tiedätkö, mitä todella syöt?
Sirpa Pietikäinen
Lähiruokaa kaupunkikortteleissa
Marja Roitto, Roosa Halonen ja Nea Metsänranta

Välipalat
Anne Kotiharjun palindromit 6/2020
Pro Luomun uudeksi toiminnanjohtajaksi Aura Lamminparras
Kirjaesittely: Mitä meistä jää
Satakuntalainen lähiruokatuote 2020

Maistiaiset

Muut numerot