Elintarvike ja Terveys

Numero: 2/2019

Kansainvälisyys, ruokakulttuuri

Ruuansulatuskulttuuria
Kaarina Kärnä
Codex Alimentarius – globaalin ruokaturvallisuuden sääntökirja
Sebastian Hielm
Kohti kestävämpää ruokajärjestelmää – EU edellä
Sirpa Pietikäinen
EFSA arvioi riskejä EU:lle ja jäsenvaltioille
Pia Mäkelä
Euroopan tautienehkäisy- ja valvontakeskus (ECDC)
Taina Niskanen
BTSF-koulutus Lissabonissa keväällä 2018
Pauliina Talja
Suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen on yhteistyötä
Anni-Mari Syväniemi
Hungry for Finland! Ruokamatkailija matkustaa löytääkseen paikalliset maut ja paikan hengen
Kristiina Adamsson ja Kristiina Havas
Maahanmuuttajien integroitumisesta suomalaiseen ruokakulttuuriin
Margit Kojo
Hyönteisten käyttö ammattikeittiössä on uutta ruokakulttuuria
Eeva Koljonen
Välipalat ja valmisruoat ruokakulttuurissamme
Mari Kinnunen ja  Matti-Pekka Pasto
Miten suomalainen valitsee ruokansa vuonna 2019
Mari Frisk
Ranska kaavailee suolaveroa
Virpi Latva
Ihmetahna, joka pelastaa lapsia
Eija Wallenius

Välipalat
Lihan alkuperämaan tulee näkyä ravintoloissa toukokuun alusta alkaen
Italialainen ruoka on maailman suosituinta
Fazer selvitti jälleen suomalaisten lempilounasruoat – lohiruokien suosio kasvussa
Kirjaesittely: Symbolien pitopöydässä
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suomen Ympäristö- ja Terveysalan Kustannus Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys  -merkin
Vielä ehtii mukaan Ruoka-alan ykköstapahtumaan – Elintarvikepäivä 7.5.2019 Finlandia-talolla!
Hyönteisalan kannattavuuteen haetaan uusia ratkaisuja
Kivennäisvedet ja virvoitusjuomat sammuttivat suomalaisten janon 2018

Maistiaiset

Muut numerot