Elintarvike ja Terveys

Numero: 5/2020

Eri ikäryhmien ruoka- ja ateriapalvelut, ammattikeittiöt

Palvelun hengessä
Kaarina Kärnä
Luonnosta terveyttä lapsille
Heli Kuusipalo
Koulun ruokakasvatus kohentaa oppilaiden lounasta
Soili Soisalo
Ruokailoa Ruokakoulussa
Marika Sarha
Venner – koska ravitseva ruoka kuuluu kaikille
Tuulia Järvinen
Arkiruokailun uudet muodot
Merja Olari-Sintonen
Vastuullisuus näkyviin Sydänmerkin keinoin
Mari Olli
Vireyttä kotiin ja työpaikoille sekä perhe- että hoivakoteihin, Menumat ateriapalvelut auttavat
Jaana Korkeila-Långsjö ja Karolina Wahlgrén
Kotona asuville ikäihmisille hyvää syömistä tukevia palveluja
Riitta Tuikkanen
Viitasaarella ja Pihtiputaalla vanhusten ateriapalvelut ovat sydämenasia
Sari Wilkman ja Kaarina Kärnä
Power Meals -tutkimus tuotekehitystyön moottorina
Leila Fogelholm
Kunnon ruokaa myös ikäihmisille
Sirpa Pietikäinen
JEPO on Suomen syödyin peruna
Virpi Kulomaa

Välipalat
Kansanterveyskahvilat palasivat juurilleen HUSin sairaaloihin
Suomalaiset retkeilevät korona-aikana ennätystahtiin – eväsrepussa useimmiten voileipiä ja makkaraa
Anne Kotiharjun palindromi 5/2020
Muusikko Arttu Wiskarin ravintola seniorikummiksi muistisairaalle vanhukselle
Ruokaohje: Ruskea herkkusienikastike
Kirjaesittely: Suuri ravintohuijaus

Muut numerot