
Elintarvike ja Terveys
Numero: 6/2019
Elintarvikelainsäädäntö, omavalvonta
Joulun ajan jännitystä
Kaarina Kärnä
Elintarvikelain muutosehdotus eduskunnan käsiteltävänä
Anne Haikonen, Hannu Miettinen ja Sebastian Hielm
Uudistuva elintarvikelainsäädäntö paikallisvalvonnan näkökulmasta
Riikka Åberg
Päivittäistavarakauppa ry:n näkemyksiä elintarvikelainsäädännön uudistamisesta
Merja Söderström ja Anna Salminen
Uusi elintarvikelaki tuo vapautta ja vastuuta omavalvontaan
Marjaana Ingervo
Elintarvikelain muutokset tervetulleita
Marleena Tanhuanpää
Ensisaapumisvalvonta osaksi Oiva-valvontaa 1.1.2020 alkaen
Britta Wiander
Vaikuttavat Oiva-tarkastukset
Kaskela Jenni, Vainio Annukka, Ollila Sari, Eerika Finell, Juho Kiuru, Tommi Inkinen ja Lundén Janne
Vastuullinen yritys huolehtii myös vastuullisesta markkinoinnista
Marjo Misikangas
Apua ravintolisäviidakkoon: Opinnäytetyönä toteutettu omavalvontaopas
Satu Salminen
VASU – valvontaverkoston yhteinen työkalu
Marika Jestoi ja Mariella Aalto-Araneda
Yuka auttaa ranskalaisia syömään terveellisemmin
Virpi Latva
Jorma Hirn – monessa mukana
Tapio Välikylä
Välipalat
Julkilausuma: Maakunnalliset tuotteet edistävät ruoka-alaa ja kestävää kehitystä
Elintarvikkeiden suojattujen nimien käytössä kehitettävää
Tiskarista tuotantopäälliköksi – ravitsemisalan rautainen ammattilainen uskoo keittiötyön uramahdollisuuksiin
Kauppapuutarhaliitto ry täytti sata vuotta
Kinkkutemppu järjestetään yleisön pyynnöstä tänäkin jouluna – jouluruokien paistinrasvat kierrätetään taas uusiutuvaksi dieseliksi
Ruokakulttuuripalkinto Järvenpään K-Citymarket-kauppiaalle: Markku Hautala sai vuoden 2019 Lentävä Lautanen -palkinnon
Suomen ruokaturvan varmistaminen edellyttää myös lihan ja maidon tuotantoa
Kirjaesittely: Nälkä ja yltäkylläisyys
Maistiaiset