Elintarvike ja Terveys

Numero: 6/2023

Oiva-tarkastuksia 10 vuotta, omavalvonta

Mysteerilounas, Kaarina Kärnä

Oivan synnystä, Sebastian Hielm

Oivan taival, Marjatta Rahkio

Miksi elintarvikevalvonnan tietoja kerätään ja mihin ja miten  keskusviranomainen tietoja käyttää? Ville Kekkonen

Oiva toi ryhtiä elintarvikevalvontaan, Miia Suurkuukka

Toimialojen näkemyksia Oiva-valvonnasta, Veli-Matti Aittoniemi, Anna Salminen ja Terhi Virtanen

Oiva- ja Smiley-raporttien vaikutukset kuluttajiin Suomessa ja Tanskassa, Annukka Vainio, Sari Ollila, Jenni Kaskela, Eerika Finell ja Janne Lundén

Asiakkaat ovat ravintoloiden valvojia, Virpi Kulomaa

Elintarvikevalvonta palveluhankintana eli ns. ulkoistettu Oiva-valvonta – kokemuksia Liedosta, Johanna Mäkinen

Oiva-tarkastusten kautta kiinni petokselliseen toimintaan, Hanna Brotherus, Marika Jestoi ja Kirsi Sarkkinen

Suomessa syödään Oivallista Ruokaa tulevaisuudessakin, Suvi-Tuulia Leinonen ja Karoliina Väisänen

Pikaruokaravintoloiden puhtaus ja raaka-aineiden mikrobiologinen laatu -projekti, Anne Rämö

Makeistuotteiden pakkausmerkinnät ja niiden lainmukaisuus, Viivi Liias

 

Välipalat

Kansallinen PFAS-webinaari

Piknik omenapuun alla ja Taste of Archipelago -tapahtuma valittiin Suomen parhaiksi ruokamatkailutuotteiksi 2023

Väitös: Ruokahävikin vähentäminen ei yksin tee elämäntavasta kestävää – tarvitaan rakenteellisia muutoksia

Muutoksessa mukana osaamista kasvattamalla

Oppilasravintolan monitaitoinen kokki toimii suunnitelmallisesti ja suurella sydämellä

Kirjaesittely: Ninja keittiössä – Matka japanilaisen ruoan mestariksi

Muut numerot