Elintarvike ja Terveys
Numero: 6/2023
Oiva-tarkastuksia 10 vuotta, omavalvonta
Mysteerilounas, Kaarina Kärnä
Oivan synnystä, Sebastian Hielm
Oivan taival, Marjatta Rahkio
Miksi elintarvikevalvonnan tietoja kerätään ja mihin ja miten keskusviranomainen tietoja käyttää? Ville Kekkonen
Oiva toi ryhtiä elintarvikevalvontaan, Miia Suurkuukka
Toimialojen näkemyksia Oiva-valvonnasta, Veli-Matti Aittoniemi, Anna Salminen ja Terhi Virtanen
Oiva- ja Smiley-raporttien vaikutukset kuluttajiin Suomessa ja Tanskassa, Annukka Vainio, Sari Ollila, Jenni Kaskela, Eerika Finell ja Janne Lundén
Asiakkaat ovat ravintoloiden valvojia, Virpi Kulomaa
Elintarvikevalvonta palveluhankintana eli ns. ulkoistettu Oiva-valvonta – kokemuksia Liedosta, Johanna Mäkinen
Oiva-tarkastusten kautta kiinni petokselliseen toimintaan, Hanna Brotherus, Marika Jestoi ja Kirsi Sarkkinen
Suomessa syödään Oivallista Ruokaa tulevaisuudessakin, Suvi-Tuulia Leinonen ja Karoliina Väisänen
Pikaruokaravintoloiden puhtaus ja raaka-aineiden mikrobiologinen laatu -projekti, Anne Rämö
Makeistuotteiden pakkausmerkinnät ja niiden lainmukaisuus, Viivi Liias
Välipalat
Kansallinen PFAS-webinaari
Piknik omenapuun alla ja Taste of Archipelago -tapahtuma valittiin Suomen parhaiksi ruokamatkailutuotteiksi 2023
Väitös: Ruokahävikin vähentäminen ei yksin tee elämäntavasta kestävää – tarvitaan rakenteellisia muutoksia
Muutoksessa mukana osaamista kasvattamalla
Oppilasravintolan monitaitoinen kokki toimii suunnitelmallisesti ja suurella sydämellä
Kirjaesittely: Ninja keittiössä – Matka japanilaisen ruoan mestariksi