Elintarvike ja Terveys
Numero: 2/2018
Elintarvikevienti, terveysvaikutteiset elintarvikkeet
Suomalaisuuden maut
Päätoimittaja Kaarina Kärnä
Elintarvikkeiden vienti virkoaa kasvuun
Ekonomisti Juha Vartia, ETLA
Elintarvikeviennin viranomaisvaatimusten selvittäminen on tärkeä steppi vientipolulla
Ylitarkastaja Saara Lönnroth, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira
Hyviä uutisia Suomen elintarvikeviennistä
Senior Specialist Kati Kilpinen, Business Finland
Elintarvikkeista esitettävät väitteet
Ylitarkastaja Marjo Misikangas, Evira
Luomu voisi olla suomalaisen ruoan vientivaltti
Toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila ja tiedottaja Minna Nurro, Pro Luomu ry.
Helsingin Mylly on luomuviennin konkari
Tiedottaja Minna Nurro, Pro Luomu ry.
Kauppaketju viennin edistäjänä
Viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen, Lidl Suomi
Puhdasta, suomalaista sianlihaa Kiinaan
Atria Suomi Oy
Pienestä pohjalaiskylästä lähdevettä maailmalle
Markkinointikoordinaattori Minttu Ryytty, Finn Spring Oy
Villeimmät yrtit tulevat pohjoisesta!
Myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Kauppinen, Arctic Warriors
Rikkaruohoista vientituote
Viestintäpäällikkö Pauliina Toivanen, Helsinki Wildfoods
Kotimainen Oatis-kaurasnacks valloittaa maailmalla – Vahva vientiorientoituminen kannattaa
Account Manager Linda Pynnönen, Akvamariini
Digillä säästöjä ja työhyvinvointia ammattikeittiöihin
Tki-asiantuntija Marja-Liisa Laitinen, lehtori Tiina Tuovinen ja tki-asiantuntija Merja Ylönen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK)
Välipalat
Suomalaisille kananmunille ja munavalmisteille vientilupa Japaniin
Arktiset Aromit ry valitsi nokkosen vuoden yrtiksi
Marjatuotteiden vienti kasvaa – ongelmaksi voi tulla raaka-aineen saanti
Elintarvikepäivä 2018 antaa eväitä tulevaan
Valiolle ykkössija voin maailmanmestaruuskilpailussa
Verkkokauppojen valikoimissa ja tiedoissa korjattavaa
Valtakunnallisen kouluruokakilpailun finaali huipentui Gastro-messuilla Helsingissä 14.3.2018: Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Joensuussa
Kirjaesittely: Hyppysellinen tiedettä – Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä