Elintarvike ja Terveys

Numero: 2/2024

Luonnontuotteet ammattikeittiössä ja elintarviketeollisuudessa

Kevään ja uuden satokauden tunnelmissa, Kaarina Kärnä

Luonnontuotteetko uuselintarvikkeita? Anna Mizrahi

Lisää luonnontuotteita ammattikeittiöihin, Birgitta Partanen

Huippulaatua metsistämme maailmalle, Anu Ruusila

Luomusertifionnista lisäarvoa luonnontuotteille, Minna Ala-Kyyny

Tietoa ja vinkkejä ammattikeittiöiden luonnontuotehankintaan, Päivi Töyli ja Juha Rutanen

Marjahaaste julkiselle ruokahuollolle, Rainer Peltola, Rauno Kuha ja Merja Ahola

Artesaaniruoan SM-kilpailut Rovaniemellä, Henna Kukkonen

Villiyrtit ammattikeittiössä, Sami Tallberg

Luonnontuotteet catering-toiminnassa, Virpi Petäjämäki

Mahla Forest – kun puusta päästäänkin pitkälle, Aino-Maaria Tarkiainen

Luonnontuotteiden matka lautaselle, Sari Koivisto

Villiyrttien kuohuja, Eetu, Kirsi ja Jari Tikkanen

 

Välipalat

Suomen elintarvikeviennin rahoitusta halutaan nostaa merkittävästi

Savolaiselle mustikkakukolle haetaan nimisuojaa

Reilu kauppa ratkomaan kotimaisen marjanpoiminnan haasteita

Vuoden lähiruokateko 2024 -palkinto Heinolan Heilalle

Kirjaesittely: Terveellistä! 25 tärkeää ruoka-ainetta ja miksi niitä kannattaa syödä

Helsingin kumppaneina pohjoismaisten Michelin-ravintoloiden julkistamistilaisuudessa ovat Fazer,The Helsinki Distilling Company, Kespro ja Valio Aimo

Vähemmän muovia – lähes 50-vuotias Karin Havupuu-uutejuoma siirtyy kartonkipakkaukseen

Muut numerot