Elintarvike ja Terveys
Numero: 2/2024
Luonnontuotteet ammattikeittiössä ja elintarviketeollisuudessa
Kevään ja uuden satokauden tunnelmissa, Kaarina Kärnä
Luonnontuotteetko uuselintarvikkeita? Anna Mizrahi
Lisää luonnontuotteita ammattikeittiöihin, Birgitta Partanen
Huippulaatua metsistämme maailmalle, Anu Ruusila
Luomusertifionnista lisäarvoa luonnontuotteille, Minna Ala-Kyyny
Tietoa ja vinkkejä ammattikeittiöiden luonnontuotehankintaan, Päivi Töyli ja Juha Rutanen
Marjahaaste julkiselle ruokahuollolle, Rainer Peltola, Rauno Kuha ja Merja Ahola
Artesaaniruoan SM-kilpailut Rovaniemellä, Henna Kukkonen
Villiyrtit ammattikeittiössä, Sami Tallberg
Luonnontuotteet catering-toiminnassa, Virpi Petäjämäki
Mahla Forest – kun puusta päästäänkin pitkälle, Aino-Maaria Tarkiainen
Luonnontuotteiden matka lautaselle, Sari Koivisto
Villiyrttien kuohuja, Eetu, Kirsi ja Jari Tikkanen
Välipalat
Suomen elintarvikeviennin rahoitusta halutaan nostaa merkittävästi
Savolaiselle mustikkakukolle haetaan nimisuojaa
Reilu kauppa ratkomaan kotimaisen marjanpoiminnan haasteita
Vuoden lähiruokateko 2024 -palkinto Heinolan Heilalle
Kirjaesittely: Terveellistä! 25 tärkeää ruoka-ainetta ja miksi niitä kannattaa syödä
Helsingin kumppaneina pohjoismaisten Michelin-ravintoloiden julkistamistilaisuudessa ovat Fazer,The Helsinki Distilling Company, Kespro ja Valio Aimo
Vähemmän muovia – lähes 50-vuotias Karin Havupuu-uutejuoma siirtyy kartonkipakkaukseen