Elintarvike ja Terveys
Numero: 1/2020
Ammattikeittiöt ja alan koulutus, Omavalvonta, Hygienia
Hygieniapassin saa vain läpäisemällä testin
Satu Meririnne
Hygieniapassi: pääsylippu työelämään
Anna Vikström
Elintarvikeala tarjoaa tulevaisuuden trendikkäimmät työpaikat
Johanna Hankimaa-Khezami ja Marjaana Vihottula
Ammattitaitokilpailuissa työn imu vie mukanaan
Katja Katajamäki
Elintarviketeollisuus kannustaa nuoria alalle
Aino Kivistö
Euroopan vuoden ammatilliseksi opettajaksi valittu Markku Vengasaho: Opetustyössä on tärkeä tukea opiskelijan oman polun löytämistä
Virpi Kulomaa
Ammattilaisia tarvitaan puhtaanapitoon ja keittiöihin
Tuija Turpela
Seinäjoella Ruoka on Framilla
Matti-Pekka Pasto, Margit Närvä, Karri Kallio ja Sarita Ventelä
Restonomi – puhtaus- ja ravitsemisalan ammattilainen
Leila Kakko
Turvallisuusasioihin koulutettu työntekijä on palveluketjun vahva lenkki
Oula-Matti Peltonen
Lautasliina – muutakin kuin hygieniaa
Anne Ekberg
Vastuullista ja kestävää opiskelijaruokailua ilman tarjottimia toisen asteen oppilaitoksissa ympäri Suomea
Sari Nissinen
Jätteen vastustaja
Jouni Tikkanen
Ruokauutisia EU:sta
Sirpa Pietikäinen
Anne Kotiharju ilahduttaa tänä vuonna Elintarvike ja Terveys-lehden lukijoita palindromeillaan
Kaarina Kärnä
Välipalat
Apetit liittyy elintarvikealan materiaalitehokkuussitoumukseen
Vuoden terveystarkastaja valitaan 19. kerran
Ruoan kotimaisuusaste kasvanut julkiskeittiöissä, lähiruoan osuus pysynyt samana
Tila- ja torimyyjien vaakojen luotettavuus parantunut
Compass Group PLC on saattanut päätökseen Fazer Food Services -yhtiön oston
Tehostettu siivous voi ehkäistä epidemioita
Lidlin hiilineutraalille Järvenpään jakelukeskukselle myönnettiin korkean tason BREEAM-ympäristösertifikaatti
Kirjaesittely: Taltuta lievä tulehdus
Maistiaiset