Elintarvike ja Terveys

Numero: 3/2021

Elintarvikelainsäädäntö, pakkausmerkinnät, omavalvonta

297/2021
Kaarina Kärnä
Elintarvikelain kokonaisuudistus toteutui
Anne Haikonen
Oliko markkinointi #pikkasenlaiton?
Marjo Misikangas
Terveellistä ja vastuullista ruokaa – Raision näkemys terveysväitteiden käytöstä
Malin Keto-Tokoi
Foodwest tarkistaa pakkausmerkinnät kuntoon
Harri Latva-Mäenpää, Irina Männistö ja Tuulia Lindroos
Elintarvikepakkaus on tärkein media kuluttajaviestinnässä
Irma Capiten
Tuleeko elintarvikkeisiin ”liikennevalot”?
Anne Haikonen
Elintarvikeketjun rikosten tunnistamisessa on haastetta
Minna Willman-Koistinen
Tarkastamattoman luonnonvaraisen riistan lihan reitti markkinoille
Johanna Mattila
Tartuntatautilain muutokset ympäristöterveyden näkökulmasta
Vesa Pekkola
Tartuntatautilain valvonta aluehallintovirastoissa
Arja-Leila Fagerholm ja Elias Dahlsten
Tartuntatautilain mukainen valvonta kunnan ympäristöterveydenhuollossa
Riikka Åberg ja Heidi Öjst
Yhteistyöstä lisäarvoa tupakkalain valvontaan
Isabella Lencioni
Ravintolat ovat kehittäneet palveluitaan innovatiivisesti koronarajoitusten aikana
Virpi Kulomaa
Miten voitaisiin vähentää muovisten, kertakäyttöisten take away -elintarvikepakkausten kulutusta?
Jaana Sorvari ja Tero Heinonen
Ympäristöterveyttä kehittämässä –  ideoista tekoihin
Heidi Colliander ja Piia Kepanen

Välipalat
UPM Raflatac kasvattaa linerless-liiketoimintaansa
Vuoden ravintolan valinnan sijasta Suomen Gastronomien Seura julkaisee Syö hyvin Suomessa -karttapalvelun
Hotellien aamiaisvaihtojen ilmastovaikutuksissa lähes kolminkertaiset erot
Vuoden terveystarkastajat 2021 ovat Heidi Colliander ja Piia Kepanen Jyväskylästä
Suomi Juuresmaa Opas, kotimaisten juuresten ja vihannesten avomaanviljelystä ja käytöstä
Kirjaesittely: Villiyrttikeittokirja

Muut numerot