Elintarvike ja Terveys
Numero: 3/2018
Elintarvikelainsäädäntö, buffetit ja retkiruoat
Tunnustuksia ja teemapäiviä
Päätoimittaja Kaarina Kärnä
Elintarvikelain remppa etenee
Elintarviketurvallisuusjohtaja Sebastian Hielm, maa- ja metsätalousministeriö
Elintarvikealan pk-neuvontahankkeen kuulumisia
Ylitarkastajat Tuuli Koskimies ja Pirjo Korpela, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira
Henkilötietojen suoja ja julkisuusperiaate
Varatuomari, lakimies Tarja Krakau, Suomen Kuntaliitto
Uusi mikrobikriteeriohje
Riina Tolvanen, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira
Liedon Ympäristöterveyspalveluiden valvonta Turunmaan saaristossa
Terveystarkastaja Tiina Torkkeli-Pitkäranta, Liedon kunta, Ympäristöterveyspalvelut, Kemiönsaaren toimipiste
Kuka kokkaa sotessa?
Minna Salminen ja Reijo Räsänen, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry
Joukkoruokailu ja elintarviketurvallisuus
Erityisasiantuntija Asta Asunmaa, Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset
Luomu buffeteissa ja luomun tarjoiluun liittyvä lainsäädäntö
Elintarvikeasiantuntija Jaana Elo, Luomuliitto
Safkaa ja säpinää kesällä Helsingin leikkipuistoissa
Viestintäpäällikkö Piia Rissanen, Palvelukeskus Helsinki
Ensimmäinen julkinen ruokapuisto Poriin
Suunnitteluhortonomi Katja Pesonen, Porin kaupunki/Tekninen toimiala
Maistuvaa retkiruokaa turvallisesti
Elintarviketieteiden yo, Uudenmaan Partiopiiri ry:n eräryhmän jäsen Heli Sirén
Hyönteisruokaa ihmettelemässä
Päätoimittaja Kaarina Kärnä
Katujääkaapista apu ruokahaaskaukseen
Virpi Latva
Välipalat
Luomuruoka: Uusia sääntöjä alan tukemiseksi
Alkoholilain kokonaisuudistus: Valvira päivittää ohjettaan alkoholin vähittäismyynnistä
Vuoden 2018 terveystarkastaja on Vladimir Vanhanen Espoon seudun ympäristöterveydestä
Reijo Junni on Vuoden eläinlääkäri 2018
Ruokavirastohanke etenee aikataulussa, laki vahvistettu
Missä ammattikeittiöiden luomu luuraa?
S-ryhmä pisti ilta-alella ruokahävikin kuriin
Apetit Vegepops Porkkana-mango voitti Vuoden Suomalainen Elintarvike –kilpailun
Yritysvastuun tulisi keskittyä yritysten ydintoimintaan
Paulig panostaa pieniin suuriin ilmastotekoihin
Elintarvikeketjun kauppatapalautakunnan kannanotto valikoimajaksoista