Elintarvike ja Terveys

Numero: 5/2016

Ammattikeittiöt

Lähiruokaa totta kai
Tapio Välikylä
Elintarvikealan ammattilehdelle uusi päätoimittaja
Tapio Välikylä
Elintarviketietoasetuksen soveltaminen – mitä ja miten tietoja elintarvikkeista ilmoitetaan ruokapalvelun asiakkaille, Anne Haikonen
Maakunta- ja aluehallintouudistus – mitä se merkitsee elintarvikevalvonnan kannalta
Marjatta Rahkio
Optimoitua ruokaa ja tukea terveellisiin valintoihin
Minna Autio
Ammattikeittiön sujuva jätehuolto
Miia Jylhä
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira täytti 10 vuotta
Tapio Välikylä
Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi – vankka toimija Pirkanmaalla
Tapio Välikylä
Ruokapoliittinen selonteko
Ruokalistasuunnittelun ekologiset, terveydelliset ja taloudelliset vaikutukset
Ruokadiplomit ovat työkaluja koulu- ja päiväkotiruokailun kehittämiseen
Virpi Kulomaa
Elintarvikkeiden hankintaopas neuvoo hankinnoissa koko ruokaketjua
Sari Väänänen
Tuottava ja tehokas ammattikeittiö -hanke keskittyy teknologiaan, ergonomiaan ja työhyvinvointiin
Tiina Tuovinen ja Marja-Liisa Laitinen
Hyvää ja ravitsevaa, mutta onkos mitään uutta
Leena Viitaharju, Hanna-Maija Väisänen ja Merja Lähdesmäki

Välipalat
Optimoitua ruokaa ja tukea terveellisiin valintoihin
Vähemmän ruokahävikkiä paremmalla opastuksella ja tarkoin harkituilla päivämäärämerkinnöillä
Jaana Husu-Kallio jatkokaudelle EFSA:n johtokuntaan
Kalan pyyntipäivä kannattaa kertoa kuluttajalle, vaikka lainsäädäntö ei sitä enää edellytä
Ministeri Tiilikainen: Alkuperämerkintä-vaatimukset maito- ja lihatuotteille keväällä 2017
Vuoden Luomutuotteet: Spelttikuitulisät, maitojen suurpakkaukset ja maasdam-juusto
Kalatiskillä ei tarvitse enää arvailla kalan kasvattajaa

Muut numerot