Elintarvike ja Terveys
Numero: 5/2022
Ammattikeittiöt ruokakasvattajina
Ruoasta ja ruokailusta oppimassa,
Kaarina Kärnä
Kouluruokaohjelma pureutuu kouluruokailun ajankohtaisiin kehittämistarpeisiin,
Virpi Kulomaa
Yhteistyöllä ruoka maistuu paremmin,
Silja Varjonen ja Aija Laitinen
Hyvä, paha kasvisruoka – ympäristötekoja ja ruokakasvatusta,
Minna Pettinen
Restonomikoulutus antaa ruokakasvattajan “silmälasit”,
Kaija Nissinen ja Leena Arjanne
Askeleita kohti ilmastokestävämpää ruokailua varhaiskasvatuksessa,
Liisa Korkalo, Satu Kinnunen, Kirsi Silvennoinen, Marita Kettunen, Jelena Meinilä, Kaija Nissinen, Susanna Raulio, Sari Niinistö, Leena Forma, Merja Saarinen, Suvi Virtanen, Maijaliisa Erkkola, Henna Vepsäläinen ja Ruoka-askel-tutkimusryhmä
Ekologisuus ja luomu ruokakasvatuksessa,
Anu Arolaakso ja Tutta Rinkinen
Ruoka ja Green Care,
Suvi Malin ja Hannele Veteli
Mission Positive Handprint – ravintoloiden positiivista kädenjälkeä kasvattamassa,
Heidi Colliander
Herneitä nenässä ja lautasella,
Päivi Heikkilä-Halttunen
Kasvisruoka haltuun,
Charlotta Hyttinen
Cool School ammattikeittiöiden apuna ruokakasvatuksessa,
Jonne Jääskeläinen
Suloinen Vegemi-sovellus ruokakasvatuksen työkaluna,
Nea Änkilä
Välipalat
Suomi tarvitsee vahvan kestävän ruokajärjestelmän strategian – Just food -hankkeen uusi raportti ja politiikkasuositukset julkaistu
THL palkitsi K-Marketien Kiusaamisvapaa vyöhyke -toimintatavan kansanterveyspalkinnolla