Elintarvike ja Terveys

Numero: 6/2022

Elintarvikekuljetukset, kylmäketju ja omavalvonta

Joulupukin logistiikkaa, Kaarina Kärnä

Ajankohtaista kylmäkuljetuksista, Jouni Lind

Kotimaan elintarvikekuljetusten valvonta, Johanna Mattila

Suomen salmonellavaatimukset – lihan maahantuojien päänvaiva, Pia Haltiala

Tullin ja Ruokaviraston yhteistyön kehittäminen, Satu Virtaranta

Elintarvikekuljetuskaluston hygienia ja puhtaanapito, Leila Kakko ja Marita Koskinen

Elintarvikkeiden kuljetuksen riskit tuholaistorjunnan näkökulmasta, Sami Lehtonen

Elintarvikekuljetusten logistiikka toimivaksi osaavien kumppaneiden avulla – Leipurin Oyj, Mika Coles

Ympäristöystävällinen logistiikka on tulevaisuudessa myös taloudellinen kilpailuvaltti, Jouni Juntunen ja Pekka Leviäkangas

Ruokaa joka suuntaan ja maailmalle, Pirjo Latva-Mantila

Pakkausten merkitys elintarvikkeiden kuljetuksissa, Antro Säilä

Ruoankuljetus on taitolaji, Juha Björklund


Välipalat

Tullin ruokakoirat paljastivat 80 kiloa määräystenvastaisia lihatuotteita

Yksi maailman suurimmista biokaasurekoista aloittaa kuljettamaan Lidlin tuotteita

Kirjaesittely: Retkiruokakirja

Kouluruoan kylmävalmistaminen toisi selvää säästöä kuntien sähkölaskuihin

Tuleeko ravintoloista osa ruoan haamutuotantoa?

Uuden pakastekuivauslaitoksen investoinnit käynnistyvät


Maistiaiset

Muut numerot