Elintarvike ja Terveys
Numero: 6/2022
Elintarvikekuljetukset, kylmäketju ja omavalvonta
Joulupukin logistiikkaa, Kaarina Kärnä
Ajankohtaista kylmäkuljetuksista, Jouni Lind
Kotimaan elintarvikekuljetusten valvonta, Johanna Mattila
Suomen salmonellavaatimukset – lihan maahantuojien päänvaiva, Pia Haltiala
Tullin ja Ruokaviraston yhteistyön kehittäminen, Satu Virtaranta
Elintarvikekuljetuskaluston hygienia ja puhtaanapito, Leila Kakko ja Marita Koskinen
Elintarvikkeiden kuljetuksen riskit tuholaistorjunnan näkökulmasta, Sami Lehtonen
Elintarvikekuljetusten logistiikka toimivaksi osaavien kumppaneiden avulla – Leipurin Oyj, Mika Coles
Ympäristöystävällinen logistiikka on tulevaisuudessa myös taloudellinen kilpailuvaltti, Jouni Juntunen ja Pekka Leviäkangas
Ruokaa joka suuntaan ja maailmalle, Pirjo Latva-Mantila
Pakkausten merkitys elintarvikkeiden kuljetuksissa, Antro Säilä
Ruoankuljetus on taitolaji, Juha Björklund
Välipalat
Tullin ruokakoirat paljastivat 80 kiloa määräystenvastaisia lihatuotteita
Yksi maailman suurimmista biokaasurekoista aloittaa kuljettamaan Lidlin tuotteita
Kirjaesittely: Retkiruokakirja
Kouluruoan kylmävalmistaminen toisi selvää säästöä kuntien sähkölaskuihin
Tuleeko ravintoloista osa ruoan haamutuotantoa?
Uuden pakastekuivauslaitoksen investoinnit käynnistyvät
Maistiaiset