Elintarvike ja Terveys

Numero: 2/2023

Kala

Lohi, merilohi, kirjolohi… Kaarina Kärnä

Kala on suositeltavaa ravintoa, Katriina Partanen

Lisää kestävästi tuotettua kalaa ruokapöytiin kalakantojen tilaa vaarantamatta, Meri Kallasvuo

Kalanviljelyn tärkein päämäärä on tuottaa vastuullisesti korkealaatuista ravintoa, Mari Virtanen

Ammattikalastuksen tilanne ja näkymät, Kim Jordas

Elämää kaupallisen kalastajan kanssa, Riitta Kotilehto

Kalakoulut Suomessa – miksi niitä tarvitaan? Outi Kaski-Laakso

Lähikalaa ammattikeittiöihin, Essi Keränen

Kuoreherkkuja Säkylän Pyhäjärvestä, Marko Jori ja Tero Forsman

WWF Nuoret ideoivat Hätälän uutuustuotteen kotimaisesta muikusta, Hätälä Oy

Lagerblad Foodsin palkittu kalainnovaatio: Kotimainen Kalamuru, Heidi Lerche

Hailia luottaa yhteistyöhön ja Itämeren pikkukalaan, Hailia

Kalatassu Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailussa: pikakelauksella perheenisän paistinpannulta kauppojen hyllyille, Roy Norro


Välipalat

Fazer Café -ketju siirtyi käyttämään kotimaista kirjolohta

Simojärven muikku halutaan nimisuojata

Seafood Chef vastaa: kuuluko porkkana kalakeittoon?

Kala korvaa lihaa ravintolakulutuksessa

Kirjaesittely: Vieras laji

Kirjaesittely: Kalastajien kyydissä Itämerellä


Maistiaiset

Muut numerot