Elintarvike ja Terveys
Numero: 2/2023
Kala
Lohi, merilohi, kirjolohi… Kaarina Kärnä
Kala on suositeltavaa ravintoa, Katriina Partanen
Lisää kestävästi tuotettua kalaa ruokapöytiin kalakantojen tilaa vaarantamatta, Meri Kallasvuo
Kalanviljelyn tärkein päämäärä on tuottaa vastuullisesti korkealaatuista ravintoa, Mari Virtanen
Ammattikalastuksen tilanne ja näkymät, Kim Jordas
Elämää kaupallisen kalastajan kanssa, Riitta Kotilehto
Kalakoulut Suomessa – miksi niitä tarvitaan? Outi Kaski-Laakso
Lähikalaa ammattikeittiöihin, Essi Keränen
Kuoreherkkuja Säkylän Pyhäjärvestä, Marko Jori ja Tero Forsman
WWF Nuoret ideoivat Hätälän uutuustuotteen kotimaisesta muikusta, Hätälä Oy
Lagerblad Foodsin palkittu kalainnovaatio: Kotimainen Kalamuru, Heidi Lerche
Hailia luottaa yhteistyöhön ja Itämeren pikkukalaan, Hailia
Kalatassu Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailussa: pikakelauksella perheenisän paistinpannulta kauppojen hyllyille, Roy Norro
Välipalat
Fazer Café -ketju siirtyi käyttämään kotimaista kirjolohta
Simojärven muikku halutaan nimisuojata
Seafood Chef vastaa: kuuluko porkkana kalakeittoon?
Kala korvaa lihaa ravintolakulutuksessa
Kirjaesittely: Vieras laji
Kirjaesittely: Kalastajien kyydissä Itämerellä
Maistiaiset