Elintarvike ja Terveys

Numero: 5/2023

Ammattikeittiö työpaikkana

Työvoimapula on tässä ja nyt, Kaarina Kärnä

Työsuojelutarkastukset ja työturvallisuus ammattikeittiöissä, Laura Mäkilä

Uhkaako hallitusohjelma ruokapalveluja? Virpi Matikainen ja Johanna Värmälä

Kilpailuetua työnhakijalähtöisellä rekrytoinnilla, Katri Jakosuo

Gradia-ravintoloissa tekee työtään monikulttuurinen ja erityinen työyhteisö, Sari Nissinen

Ratkaisuja ravintola-alaa raastavaan työvoimapulaan, Sanna Niemenmaa ja Jenni Kujansivu

Ammattikeittiön sujuvan työn edellytykset – toimenkuvat vai tiimityömalli? Kaisa Liinanki

Ammattikeittiöiden parhaat käytännöt ja hiljainen tieto tuottamaan – tukea esimiestyöskentelyyn, tuottoa toimintaan, Tarja Marjomaa

RALLI vauhdittaa ravintoloiden arkea, Ammattiopisto Lappia

Ravintola- ja catering-alalla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet, Ari-Pekka Ojala

Tekoäly osana ammattikeittiön arkea, Aarni Tuomi

Robotista työkaveri ammattikeittiöön? Henna Lehikoinen

Digitalisaatio haastaa ja helpottaa ammattikeittiöiden toimintaa, Sanna Koivunen

Yksikään ruokapalvelu ei voi välttyä vastuullisuusvaatimuksilta, Sari Väänänen ja Anu Arolaakso


Välipalat

Työntekijät altistuvat jauhopölylle erityisesti pienleipomoissa – työsuojeluun kiinnitettävä entistä enemmän huomiota

Samiedun hyvinvointivalmentajan tehtävänä on opiskelijoiden kohtaaminen ja hyvinvoinnin parantaminen

Ainutlaatuinen juusto kypsyi luomukisan voittajaksi

Kirjaesittely: Jaskan grillin klassikot

Ouluun hyötyruuan logistiikkakeskuksen rakentanut  Prikka kiertoon -toiminta sai jatkoa: ”Tavoitteena on jakaa yhä enemmän ruokaa ja panostaa osallisuuteen”