Elintarvike ja Terveys
Numero: 5/2023
Ammattikeittiö työpaikkana
Työvoimapula on tässä ja nyt, Kaarina Kärnä
Työsuojelutarkastukset ja työturvallisuus ammattikeittiöissä, Laura Mäkilä
Uhkaako hallitusohjelma ruokapalveluja? Virpi Matikainen ja Johanna Värmälä
Kilpailuetua työnhakijalähtöisellä rekrytoinnilla, Katri Jakosuo
Gradia-ravintoloissa tekee työtään monikulttuurinen ja erityinen työyhteisö, Sari Nissinen
Ratkaisuja ravintola-alaa raastavaan työvoimapulaan, Sanna Niemenmaa ja Jenni Kujansivu
Ammattikeittiön sujuvan työn edellytykset – toimenkuvat vai tiimityömalli? Kaisa Liinanki
Ammattikeittiöiden parhaat käytännöt ja hiljainen tieto tuottamaan – tukea esimiestyöskentelyyn, tuottoa toimintaan, Tarja Marjomaa
RALLI vauhdittaa ravintoloiden arkea, Ammattiopisto Lappia
Ravintola- ja catering-alalla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet, Ari-Pekka Ojala
Tekoäly osana ammattikeittiön arkea, Aarni Tuomi
Robotista työkaveri ammattikeittiöön? Henna Lehikoinen
Digitalisaatio haastaa ja helpottaa ammattikeittiöiden toimintaa, Sanna Koivunen
Yksikään ruokapalvelu ei voi välttyä vastuullisuusvaatimuksilta, Sari Väänänen ja Anu Arolaakso
Välipalat
Työntekijät altistuvat jauhopölylle erityisesti pienleipomoissa – työsuojeluun kiinnitettävä entistä enemmän huomiota
Samiedun hyvinvointivalmentajan tehtävänä on opiskelijoiden kohtaaminen ja hyvinvoinnin parantaminen
Ainutlaatuinen juusto kypsyi luomukisan voittajaksi
Kirjaesittely: Jaskan grillin klassikot
Ouluun hyötyruuan logistiikkakeskuksen rakentanut Prikka kiertoon -toiminta sai jatkoa: ”Tavoitteena on jakaa yhä enemmän ruokaa ja panostaa osallisuuteen”