
Elintarvike ja Terveys
Numero: 3/2025
Elintarvikelainsäädäntö ja omavalvonta
Härkäruukku, Kaarina Kärnä
Aamiaisdirektiivien muutokset pannaan kansallisesti täytäntöön, Anne Haikonen
EU:n uusi pakkaus- ja pakkausjäteasetus (EU) 2025/40, Tarja-Riitta Blauberg
Kuluttajan tiedonsaantia elintarvikkeiden alkuperämaasta halutaan parantaa, Anne Haikonen
Valtion aluehallintouudistus elintarvikealan näkökulmasta, Marjatta Rahkio
Ruokajärjestelmän kyberturvallisuutta vahvistetaan, Kirsi Sarkkinen, Kaija Vierimaa, Marika Jestoi ja Marjatta Rahkio
Elintarvikemarkkinalaki ja -valtuutettu edistävät reilumpaa kauppaa elintarvikeketjussa, Tapani Yrjölä
Luken ohjeistukset tukevat ympäristövaikutusten laskentaa ja viestintää, Anniina Lehtilä, Juha-Matti Katajajuuri, Kirsi Usva, Sanna Hietala, Frans Silvenius, Marita Kettunen ja Hanna Tuomisto
Vastuullisuusraportointi – velvollisuus, mahdollisuus ja kilpailuetu, Atte Borgenström
Vastuullisuus kattaa kaiken, Anne Ekberg
Suomen ruokaketjuun rakennetaan laajempaa jäljitettävyyttä, Terhi Paavilainen
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi tuo ruoan, luonnontieteen ja kulttuurihistorian ystävät saman pöydän ääreen, Anni Kerttula ja Anu Hopia
Välipalat
Osta viimeinen muovikassisi – tai älä osta sitäkään
Tuote-esittely: Kasvien kertomaa -kortit
Maistiaiset