Elintarvike ja Terveys

Numero: 3/2025

Elintarvikelainsäädäntö ja omavalvonta

Härkäruukku, Kaarina Kärnä

Aamiaisdirektiivien muutokset pannaan kansallisesti täytäntöön, Anne Haikonen

EU:n uusi pakkaus- ja pakkausjäteasetus (EU) 2025/40, Tarja-Riitta Blauberg

Kuluttajan tiedonsaantia elintarvikkeiden alkuperämaasta halutaan parantaa, Anne Haikonen

Valtion aluehallintouudistus elintarvikealan näkökulmasta, Marjatta Rahkio

Ruokajärjestelmän kyberturvallisuutta vahvistetaan, Kirsi Sarkkinen, Kaija Vierimaa, Marika Jestoi ja Marjatta Rahkio

Elintarvikemarkkinalaki ja -valtuutettu edistävät reilumpaa kauppaa elintarvikeketjussa, Tapani Yrjölä

Luken ohjeistukset tukevat ympäristövaikutusten laskentaa ja viestintää, Anniina Lehtilä, Juha-Matti Katajajuuri, Kirsi Usva, Sanna Hietala, Frans Silvenius, Marita Kettunen ja Hanna Tuomisto

Vastuullisuusraportointi – velvollisuus, mahdollisuus ja kilpailuetu, Atte Borgenström

Vastuullisuus kattaa kaiken, Anne Ekberg

Suomen ruokaketjuun rakennetaan laajempaa jäljitettävyyttä, Terhi Paavilainen

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi tuo ruoan, luonnontieteen ja kulttuurihistorian ystävät saman pöydän ääreen, Anni Kerttula ja Anu Hopia

 

Välipalat

Osta viimeinen muovikassisi – tai älä osta sitäkään

Tuote-esittely: Kasvien kertomaa -kortit

 

Maistiaiset

 

Muut numerot