Elintarvike ja Terveys
Numero: 1/2016
Ammattikeittiöt, ravintolat, omavalvonta, 30 v. Juhlajulkaisu
Elintarvike ja Terveys – 30 vuotta elintarviketurvallisuuden asialla
Tapio Välikylä
Elintarvike ja Terveys – Elintarviketurvallisuuden ammattilehti 30 vuotta
Tapio Välikylä
Luonnontuotealan kehittämisen strateginen kehys
Kirsi Viljanen
Villiruoan kaupallistamismahdollisuudet. Mahdollisuuksia myös eteläisessä Suomessa
Erkki Vasara, Pirjo Mattila, Eila Järvenpää
Luonnonvaraiset kasvit ja elintarviketurvallisuus
Sanna Viljakainen
Kuusamo on villiruoan koti
Elisa Kangasaho
Ravitsemusviestinnän sekametelisoppa
Reijo Laatikainen
Enemmän vähemmällä. Ruokalistat ja tuoteselosteet nettiin
Silja Astrén
Oppilaat mukaan kouluruokailun kehittämiseen
Emmi Tuovinen
Valio tuo kauppoihin täysin uudenlaisen kevytlevitteen
Tapio Välikylä
Eskimo OVA – keittiön digitaalinen johtamisjärjestelmä. Suomalaiset perheyritykset Eskimo Finland Oy ja KiiltoClean Oy yhteistyöhön
Tapio Välikylä
Ruokahävikki kuriin ja helpotusta tiskiin
Tapio Välikylä
Makuvoimaiset suomalaiset raaka-aineet esittäytyvät ammattikeittiöille
Laura Lounasheimo
Lähiruoan vallankumous – reilua kuluttamista. REKO – suoraan tuottajalta kuluttajalle ilman välikäsiä
Johanna Mattila
Taatusti gluteenitonta tarjottavaa
Sanna Arnala
Norovirus leviää herkästi käsien kautta ympäristöön ja elintarvikkeisiin
Maria Rönnqvist, Leena Maunula ja Pirkko Tuominen
Välipalat
Elintarvikkeiden takaisinvetojen määrä väheni vuonna 2015
Ciao a tutti! Sebastian Hielm
Mitä lapsena maistetaan – se aikuisena muistetaan
Roberts – innovatiivisten marjatuotteiden edelläkävijä