Elintarvike ja Terveys
Numero: 6/2021
Tulevaisuuden ruoka
Ruokaa myös tulevaisuudessa
Kaarina Kärnä
Ruokajärjestelmän rakenteet tukemaan ruoka-arjen muutoksia
Hanna Mattila
Kohti kestävää ja eettistä ruoantuotantoa
Ville Niinistö
Kestävä ruoantuotanto ja tulevaisuuden ruoan kehitysnäkymät
Emilia Nordlund
Ruokaturva tulevaisuudessa
Mila Sell
Käytännön toimilla kohti kestävää ruuantuotantoa
Sauli Jaakkola
Suomen ainutlaatuisen eläinterveydenhuollon tavoitteena yhteinen terveys
Ina Toppari ja Kati Kastinen
Ruokailuympäristön merkitys ruokakokemuksessa
Anu Hopia
Epäterveellisten elintarvikkeiden mainonta vaarantaa lapsen oikeudet
Minna Huttunen
Voisiko tekoälyä hyödyntävä teknologia auttaa ihmisiä syömään terveyttä edistävästi?
Mikko Lehtovirta
Elintarviketeollisuuden roboloikka tulevaisuuteen
Timo Kerminen ja Mikko Lehtonen
Ruoan verkkokaupan tulevaisuus
Sanna Kittelä ja Anni Kuitula
Päivittäistavarahuollon varautuminen nyt ja tulevaisuudessa
Lauri Kulonen
Hyvinvointialueet ovat tulossa – missä ja miten työskentelet jatkossa ruokahuollon ammattilainen
Johanna Värmälä ja Virpi Matikainen
Tulevaisuuden elintarvikkeet tuotekehitystyön näkökulmasta
Harri Latva-Mäenpää ja Karri Kunnas
Pinaatti ja broileri, yhteinen tulevaisuus?
Vilma Kontturi, Jasmine Laitila, Nataliia Starovoit ja Matti-Pekka Pasto
Välipalat
Kasvihuoneiden öljyn käyttö romahti yli 90 prosenttia
Kirjaesittely: Suomalaisen ruoan laatukirja
Vuoden Luomuyritys -palkinto Knehtilän tilalle Hyvinkäälle
Elintarvikeyrityksiltä peritään valvonnasta perusmaksua vuonna 2022
Kotimaiselle perunahipulle Vuoden innovaatio -palkinto
Helsingissä selvitetään oppilaiden näkemyksiä kestävästä kouluruokailusta
Vuoden 2021 viljasato on 2000-luvun pienin
Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa ammattikeittiössä Valion tapaan