Elintarvike ja Terveys

Numero: 3/2019

Lähiruoka, paikallisuus, ammattikeittiöt

Lähiruokakeittiön ässät
Kaarina Kärnä
Mistä ruokasi on kotoisin?
Anna Salminen
Eväitä ammattikeittiöiden ja paikallisten elintarvikeyritysten yhteistyöhön
Päivi Töyli
Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille
Leena Viitaharju ja Merja Lähdesmäki
Lähiruoan monet toimitustavat – REKO selvitys
Henna Hietakangas
Harmoonissa kaikki lähtee paikallisen raaka-aineen kunnioittamisesta
Virpi Kulomaa
Kylän Kattauksessa hankinnoissa panostetaan vastuullisuuteen
Virpi Kulomaa
Aitojen makujen ja yhteistyön Keski-Suomi
Leena Pölkki
Paikallisuus ruokapalveluissa
Elina Särmälä
Uusi hankintalaki tavoittelee pk-yrityksiä mukaan julkisiin hankintoihin
Kaarina Kärnä
Ekokompassilla kestävän tulevaisuuden tekijäksi
Sari Väänänen
Ruokaviraston ulkomyyntiohjeistus
Tuula Koimäki
Projekti liikkuvien elintarvikehuoneistojen ja kesäkioskien säiliöveden laadusta
Inka Luokkala ja Anni Pakalén
Kotimainen kala tekee hyvää sinulle ja ympäristölle
Juha-Matti Mäkelä
Esiliinasta enemmän
Leila Kuittinen, Pirkko Orakoski ja Marja-Liisa Suontaka

Välipalat
Vuoden terveystarkastaja 2019 on Janne Litmanen Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimesta
Tässäkin on luomua – Salpaus lisää luomuraaka-aineiden käyttöä opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa
Vuoden lähiruokateko 2019 -palkinto Heikkilän Juustolalle
Kirjaesittely: Ruokaa! Kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Foodduck Oy vahvassa kasvussa
Junien ravintolapalvelujen suosio vahvassa kasvussa
Maa- ja kotitalousnaiset käynnistivät valtakunnallisen nimisuojakiertueen
Uusi ruokakilpailu hakee Pohjoismaiden parhaita ruokaosaajia
Jospakin kuitupohjainen elintarvikevuoka on maailman paras
Satokausikalenteri on Vuoden terveyden edistäjä

Maistiaiset

Muut numerot