Elintarvike ja Terveys

Numero: 1/2021

Puhtaus ammattikeittiössä, varautuminen, omavalvonta

Varmasti puhdasta
Kaarina Kärnä
Korona ja siivous
Tarja Valkosalo
Pintahygienian merkitys epidemioiden torjunnassa
Leila Kakko ja Sampo Saari
Korona-ajan omavalvonta ravintoloissa
Kai Massa ja Marjaana Ingervo
COVID-19-tutkimusta ravintola Ultimassa
Lotta Oksanen ja Enni Sanmark
Ilmanvaihdon merkitys virusten leviämisessä
Risto Kosonen
Ravintoloiden uusi normaali: Kaunis ravintolaelämys turvallisesti – ohjeita tuputtamatta
Fiblon Oy
Keittiötyössä puhtaus on aina avainroolissa
Arja Seppälä
Ammattikeittiölaitteiden puhdistus: Hyvä keittiöhygienia rakentuu koko prosessin hallinnasta
Metos
Pintapuhtauden hallinta ravintoloissa korona-aikana
Tuomas Virtalaine
Lian irrottaminen vedenpaineen ja höyryn avulla
Kärcher Professional
Ammattikeittiöiden varautuminen
Lauri Kulonen
Koronapandemiasta lisää valmiutta palvelutoimintaan
Sari Karttunen
Saana Laakkonen on Ympäristöterveyden Asiantuntijat ry:n uusi puheenjohtaja
Kaarina Kärnä

Välipalat

OHJE siivoukseen COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi: Yleinen siivous kaikenlaisissa tiloissa
Onko henkilökunnalla maskit, missä ravintolassa on pöydissä käsidesiä? – Vuosi 2020 toi uudenlaiset yhteydenotot pöytävarauspalveluun
Laadukas tee juhlistaa päivän jokaista hetkeä
Päijät-Hämeen Ympäristöterveyskeskus kehittää häiriötilannevalmiuttaan
Kirjaesittely: Salakapakoita ja tappaiskeittoa
Jokaiselle lapselle lounas -kampanja tavoitti arviolta 20 000 lasta
Hungry for Finland – valtakunnallinen ruokamatkailukilpailu 2021

Muut numerot