
Elintarvike ja Terveys
Numero: 4/2016
Elintarvikevalvonta, valvontaprojektit
Euroopan unionin elintarvikevalvonta-asetus uudistuu
Johanna Nykyri
Elintarvikealan neuvontaa uudistetaan
Carmela Hellsten, Sanna Kiuru ja Tiina Läikkö-Roto
Liikkuvat elintarvikehuoneistot ja kotivalmistus Oivassa
Pirjo Korpela
Elintarvikkeiden vierasaineet ja niiden valvonta
Marika Jestoi
Luomuvalvonnan perusteet ja periaatteet
Teija Lindén ja Beata Meinander
Suomalaisten altistuminen lisäaineille
Johanna Suomi
IPM – kestävää kasvinsuojelua
Hanna Skogster
Pohdintoja mikrobikriteeriasetuksen tulkinnasta
Annika Pihlajasaari
Noroviruksen esiintyminen elintarvikehuoneistojen tilojen pinnoilla verrattuna huoneistojen hygieniatasoon
Leena Maunula, Maria Rönnqvist, Riikka Åberg, Janne Lunden ja Mari Nevas
Uusi kalajauhotehdas antaa piristysruiskeen koko kalataloudelle
Tapio Välikylä
Tullin elintarvikevalvonnan tuloksia vuodelta 2015
Jonna Neffling
ELINTARVIKEVALVONTATUTKIMUKSIA
Jauhelihan valmistus ja laatu espoolaisissa myymälöissä
Smoothie-juomat hyvälaatuisia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla
Hämeen seudullinen kontaktimateriaaliprojekti 2015
Pohjois-Karjalan Aterioiden kuljetukset -valvontahanke
Pintapuhtausprojekti 2015 Haminan ja Kotkan seudulla
Mättääkö salaattibaarissa
Kanaruokien hygieeninen laatu
Konditoriatuotteiden laatu Oulun seudulla 2015
Kesäkioskien jäätelön mikrobiologinen laatu 2015
Ulkomaalaisten marjojen laatu 2015
Välipalat
Helsingissä selvitettiin vuonna 2015 yhteensä 331 ruokamyrkytys-epäilyä
Suomalaisen kuluttajan on voitava valita antibiootitonta broileria – ravintola-annoksiin alkuperätieto
Periaatepäätös julkisten elintarvike- ja ruokapalveluhankintojen vastuullisuudesta
Elintarviketurvallisuus Suomessa 2015
Hyvä Ruoka – näköaloja suomalaiseen ruokaan
Kartonkinen leikkuualusta nyt myös ammattikeittiöille