Elintarvike ja Terveys

Numero: 2/2020

Leipä, viljatuotteet, kuitu

Leivän perässä
Kaarina Kärnä
Leivän merkitys suomalaisten ravitsemuksessa ja ruokakulttuurissa
Terhi Virtanen
Kuidun saannin turvaaminen gluteenittomassa ruokavaliossa
Eliisa Girsén
Leivän ravitsemus- ja terveysväitteet
Marjo Misikangas
Jodioidun suolan käytöllä viljavalmisteissa on suuri vaikutus väestön jodin saantiin
Aurora Jauhiainen
Kaurabuumi ja Fusariumin hallinta
Veli Hietaniemi
Luomun ja juuren maukas liitto
Minna Ala-Kyyny
Kiehtova artesaaniruoka
Maija Salo
Kehittämiskeskus Raseko FoodLaboratory on artesaaniruoan asialla
Tomi Aho
Vuoden Leipäkauppa -tunnustus tulee erinomaisesta leipäosastosta
Elina Matikainen
Huolella suunniteltu leipäpöytä luo asiakkaalle premium-kokemuksen
Jonna Manninen
Vaasan taklaa leipähävikkiä koko arvoketjussa
Anni Pyykkö
Aja iäkkään kanssa lounaalle -tapahtuma Härmän Ratissa
Päivi Kantola
Ruoka – arjen helpoin ilmastoteko
Sirpa Pietikäinen
Välipalat
Miksi pakkausmerkinnät? -kampanjassa edistetään kuluttajien elintarvike-pakkausten lukutaitoa
Gradian Sari Nissiselle Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi
Anne Kotiharjun palindromit
Kirjaesittely: Kaura
Suomen parasta kouluruokaa valmistetaan Kajaanissa
Maistiaiset

Muut numerot