Elintarvike ja Terveys
Numero: 6/2016
Juustot, suola, ravitsemus
Kotimaista juustoa pöytään
Juusto – maukas ravintotiiviste
Tapio Välikylä
Valio – maidosta moneksi
Tapio Välikylä
Herkullisen juuston salaisuus on laadukas maito ja ainutlaatuinen taito
Maitosuolattu Valio Polar® on pitkän tuotekehityksen tulos
Tapio Välikylä
Eurooppalainen pienmeijerien hyvän tuotantotavan ohjeistus GGHP
Erkki Vasara
Keijo Pihlström valmistaa artesaanijuustoja Lohjalla
Tapio Välikylä
Maitoasetusmuutokset lausunnolla
Marjatta Rahkio
Suolamerkinnät ja natriumin määrän laskeminen
Tuulikki Lehto
Suolamerkintöjen viidakko elintarviketeollisuuden toimijan näkökulmasta
Mirva Lampinen
Suolatalkoisiin suomalaisten terveydeksi
Anna Kara, Mari Olli ja Tuija Pusa
Jodin saannin parantaminen tarpeen – jodisuositukset käytäntöön
Arja Lyytikäinen
Ruokakasvatus, kouluruokailu ja nuorten ruokakulttuuri
Kristiina Janhonen
Kotihoidon asiakkaiden ruokavaliolla on merkitystä
Irma Nykänen
Elintarvikkeisiin terveyskoodit Ranskassa
Virpi Latva
Tiina Läikkö-Roton väitöskirja: Elintarvikkeiden paikallisen viranomaisvalvonnan vaikuttavuus ja yhtenäisyys
Joulukakun kemiaa
Viivi Akkanen
Välipalat
2016 Kultainen Juustohöylä -palkinto Helsingin keskustan Stockmann Herkun juusto-osastolle
Pieni juustonvalmistussanasto
Seitsemän hyvää syytä syödä juustoja
Juustojen säilytyslämpötiloihin liikkumavaraa
Valio Oltermanni® Täyteläinen ja Valio Viola® kolme pippuria tuorejuusto valittu Suomen parhaiksi juustoiksi
Juustojen säilyttäminen
Kotimainen kasvatettu siika nostettiin WWF:n Kalaoppaan vihreälle listalle
Miten kertoa asiakkaalle luomusta Luomun käytön käsikirja on nyt julkaistu
Jouluinen kiertotalouskokeilu muuttaa kinkkurasvan polttoaineeksi