Elintarvike ja Terveys

Numero: 1/2019

Elintarviketeollisuus, pakkaukset, ammattikeittiöt, hygienia

Piinaava perunalastuputkilo
Kaarina Kärnä
Hyvä, paha pakkaus – uudet pakkaukset ratkaisuna ruokataloudessa
Ali Harlin
Kierrätysmateriaalien käyttö elintarvikekontaktimateriaaleissa voi olla turvallisuusriski
Merja Virtanen
Uutta selkeää itseopiskelumateriaalia elintarvikkeiden merkintävaatimuksista
Kaisa Kukkonen
Porvoon keskuskeittiön pakkausratkaisujen vertailu
Leila Korhonen
DeLight® on innovatiivinen kartonkivuoka julkisen ruokahuollon tarpeisiin
Iida Piironen
QR-tägi vähentää hävikkiä
Jani Moisiola
Keiju-margariinin valmistaja tähtää vastuullisuuden edelläkävijäksi
Minna Seppälä
Jäätävän hyvä aaltopahvipakkaus
Kati Vehkakoski
Valio otti ensimmäisenä käyttöön täysin kasvipohjaiset pakkaukset  – seuraavaksi luovutaan läpivärjätystä mustasta muovista
Tanja Virtanen-Leppä
Palkitut Jospak®-vuoat haastavat perinteiset elintarvikepakkaukset
Tarja Heikkilä
Tuotepakkaus on osa ruokaketjun vastuullisuutta
Jaakko Kaminen
Valvonta murroksessa: Arvonmuodostus ei ole vain taloudellisia hyötyjä
Keijo Houhala

Välipalat
Kirjaesittely: Pötyä pöydässä
HKScan luopuu mustasta pakkausmuovista Suomessa ja Ruotsissa vuoden 2019 loppuun mennessä
Nestlé nopeuttaa toimia muovijätteen torjumiseksi
Opiskelijanuoret innovoivat vegaanisia lounasruokia
Mielipiteeni: Paha hyvä muovi
Vuoden terveystarkastajan 2019 valinta on käynnissä
Pantillisten juomapakkausten järjestelmä laajeni vuoden alussa
Maistiaiset

Muut numerot