Elintarvike ja Terveys

Numero: 2/2022

Suola ja sokeri

Arki ratkaisee
Kaarina Kärnä
Vähemmän suolaa, kovaa rasvaa ja sokeria: tekee hyvää sydämelle ja koko keholle
Marjaana Lahti-Koski
Arkea tarjoaa Sydänmerkki-aterioilla ravitsemuslaatua asiakkaille
Maarit Ketola
Ovatko ravitsemussuositukset tuotekehittäjän painajainen?
Leila Fogelholm
Suolaan ja sokeriin liittyvät ravitsemussuositukset ravintola- ja catering-alan ja elintarvikealan opetuksessa
Rauni Paajanen ja Johanna Toivola
Millaisia erilaiset suolalaadut ovat, ja miten niitä kannattaa käyttää?
Marleena Bask
Valio ValSa® – täyttä makua, vähemmän suolaa
Anne-Mari Ottelin
Suola ja sen ilmoittaminen elintarvikkeen pakkausmerkinnöissä
Tuulikki Lehto
Leipä ja suola
Kaisa Mensonen
Terveellisyysnäkökohdat suolaisten snacks-tuotteiden tuotekehityksessä
Anna Sillankorva
Sokeri on elämän suola
Tiina Palomäki
Sokeriin liittyvät ravitsemusväitteet
Marjo Misikangas
Sokeroimaton ja makeutusaineeton Hyvin-tuoteperhe
Juustoportti Food Oy
Ksylitoli on osa suomalaista arkea
Milla Vihanto
Ksylitoli makeuttaa hillohyllyn uutuudet
Maria Rämö

Välipalat

Ravitsemussitoumus on oivallinen vastuullisuustyökalu ruoka-alan toimijoille
Kummimehiläispesä Lapinlahdella: Ympäristökustannus Oy:n toimistolla suojellaan pölyttäjiä ja nautitaan hunajasta
Kirjaesittely: Kuplivaa kemiaa
Ilman rasvaa paahdettu Taffel Roust on ennennäkemätön uutuussipsi
Makea tietovisa

Muut numerot