Elintarvike ja Terveys
Numero: 5/2018
Ammattikeittiön toimivat tilat, vaatteet ja varusteet
Peruna kerrallaan
Kaarina Kärnä
Ammattikeittiöille suunnitteluohje
Seppo K. Niiranen
Älykäs ammattikeittiö
Inkeri Savela, Granlund Oy
Nurmijärven päiväkoti- ja kouluruokailussa kokeillaan uusia toimintamalleja
Minna Dammert, Damico Oy ja Virpi Kulomaa, Viestintävalkea
Nykyaikainen biojätteen käsittely ammattikeittiöissä
Ecosir Group
Pikajäähdytys ja omavalvonta
Ari Kahrola, PORKKA
Uudistuva Maku-ravintola kehittää asiakkaan keittiötoimintaa
Kari Martiala
Pukeutuminen ammattikeittiössä
Tapio Välikylä
Pukeutuminen ammattikeittiössä: kengät
Sievin Jalkine ja Sievi Shop
Koulu- ja päiväkotiruokailu on tärkeä osa opetus- ja kasvatustehtävää
Päivi Jämsén, Ammattikeittiöosaajat ry
Varhaiskasvatukseen ensimmäinen oma ruokailusuositus
Virpi Kulomaa, Viestintävalkea
Ruokapalvelualan monet haasteet – keinoja hävikin estämiseen
Merja Ylönen, Veget ja hiilet haltuun -hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK)
Koululaiset joivat 1,5 miljoonaa litraa luomumaitoa
Minna Nurro, Pro Luomu ry.
Luomuperuna ammattikeittiöihin
Kaarina Kärnä
Välipalat
Kylmäaineiden hinnat nousseet vauhdilla
Lidlin muraalikilpailun voittajat julki
Kirjaesittely: Ihmiskunnan syötävä historia
Ruokatutka tekee lapsista ruokatutkijoita – kampanjassa mukana myös Isac Elliot
Suomen ensimmäinen Makeamestari on Simo Pietarinen
Suomalaiset syövät vain 3 % pyytämästään silakkasaaliista – Teollisuus tähtää silakan ja kilohailin elintarvikekäytön lisäämiseen